@Alya Demirel hanımla bu gün 2 saatlik bir program yaptık. Ben gerçekten çok memnun kaldım. İnsan daha uzun kalmak istiyor. Herşey güzel ve tatlıydı. Birdaha ki sefere daha uzun kalmak niyetindeyim.
@Alya Demirel hanımla bu gün 2 saatlik bir program yaptık. Ben gerçekten çok memnun kaldım. İnsan daha uzun kalmak istiyor. Herşey güzel ve tatlıydı. Birdaha ki sefere daha uzun kalmak niyetindeyim.
Aslında dün görüşmüştük. Taslaklarda kalmış yazım şimdide düzeltmeden gönder deyince gitti. Yanlış referans yazısı olmamamsı adına belirtmek istedim.Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.
Paylaşım için teşekkürler@Alya Demirel hanımla bu gün 2 saatlik bir program yaptık. Ben gerçekten çok memnun kaldım. İnsan daha uzun kalmak istiyor. Herşey güzel ve tatlıydı. Birdaha ki sefere daha uzun kalmak niyetindeyim.
canım değerli referansın için teşekkür ederim@Alya Demirel hanımla bu gün 2 saatlik bir program yaptık. Ben gerçekten çok memnun kaldım. İnsan daha uzun kalmak istiyor. Herşey güzel ve tatlıydı. Birdaha ki sefere daha uzun kalmak niyetindeyim.
Emin ol en kısa zamanda::canım değerli referansın için teşekkür ederimne zaman istersen tekrar görüşürüzz
![]()