• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • NEPTÜN
  • NEPTÜN | Referanslarım
  • Gezegenin yörüngesine yakalandım
  • Onaylı Referans Gezegenin yörüngesine yakalandım

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    19,529
    Selam forum ahalisi, bir kaç ay önce yaptığım görüşme ile karşınızdayım.

Gezegenler arası yolculuk yaparken ,ışıltısı ile gözümü alan @NEPTÜN Gezegeninin yüksek çekim gücü ile yörüngesinde tur atmaya başladım😊 Yörüngesinde tur atmaya devam ederken bir sakarlık yapasım geldi ve Uzay mekiğim ile yeni gezegeni keşfetmek için yola koyuldum.

Neptün gezegenin kraliçesi ile iletişime geçtim, karşılıklı şartlar doğrultusunda gezegenine iniş için gerekli anlaşma sağlandı.

Tanışma günü geldiğinde yola koyuldum , ortak mekana giderken yolda zorlu kış şartları altında mekana ulaşıldı. Görüşüldü.

Görüşme ile ilgili çok fazla detaylara girmeyeceğim, biliyorum çok fazla uzattım ama şunu söyleyebilirim. Kendisi çok güzel , nadide bir çiçek, görüşme esnasında sizinle ilgileniyor,muhabetti çok güzel. Yüzünde, vücudunun herhangi bir yerinde yapay bir şey yok ,tamamen doğal. Ben kendisinden çok memnun kaldım,umarım kendisi de memnun kalmıştır. Yatak odası ile şunu söyleyebilirim, hem yönlendirmeye açık, hemde sizi yönlendiriyor. Ben güzel bir uyum yakaladığımızı düşünüyorum.

Kendisine hersey için teşekkür ederim ,tekrar görüşmek için sözlestik. En kısa zamanda tekrar görüşeceğiz. Belki bir gece ansızın görüşebiliriz. 🫶🖤

dede

Sosyal Forum
    Durum
    Sosyal Coin
    171,635
    Referans için teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • NEPTÜN
  • NEPTÜN | Referanslarım