Görevimden Affımı istiyorum.

Durum
Sosyal Coin
19,827
bana güvenip şans veren @Deadpool a teşekkür ederim herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler olur ben hayatımın iniş dönemini biraz uzun yaşayacak gibi görüyorum,verilen görevi layıkıyla yerine getiremeyeceğim eskisi gibi düzenli bir hayatım olduğunda tekrar daha faydalı olacağım zamanlarda geri dönmek için can atıyor olacağım herkese bana güvendiği için teşekkür ederim.

Durum
Sosyal Coin
8,710
Çok güzel içerikler üretiyordun üstadım , hayırlısı olsun üzdün şimdi …

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: dede

dede

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
171,719
bana güvenip şans veren @Deadpool a teşekkür ederim herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler olur ben hayatımın iniş dönemini biraz uzun yaşayacak gibi görüyorum,verilen görevi layıkıyla yerine getiremeyeceğim eskisi gibi düzenli bir hayatım olduğunda tekrar daha faydalı olacağım zamanlarda geri dönmek için can atıyor olacağım herkese bana güvendiği için teşekkür ederim.
Sevgili kardeşim, emeklerinin karşılığını veremem ama canla başla beraber çıktığımız bu yolda sağladığın faydalar için çok teşekkür ederim. Düzeltip tekrar aramıza döneceğin zamana kadar kendini toparla ve fişek gibi aramıza dönmen dileği ile.
Sevgilerimle.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria
Durum
Sosyal Coin
19,827
Sevgili kardeşim, emeklerinin karşılığını veremem ama canla başla beraber çıktığımız bu yolda sağladığın faydalar için çok teşekkür ederim. Düzeltip tekrar aramıza döneceğin zamana kadar kendini toparla ve fişek gibi aramıza dönmen dileği ile.
Sevgilerimle.
Teşekkür ederim 🙏

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,674

@BelirsizSıfatt emeğin ve katkıların için için teşekkür ederim şahsım adına.
Toparlanıp ayağa kalktığında tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarım.

Yolun açık olsun..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: BelirsizSıfatt
Durum
Sosyal Coin
59,239
Bugüne kadar olan katkıların için teşekkürler, yolun açık olsun (y)

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye