Selamlar,
Ben olaya fiziksel temas öncesi konularla başlayarak bakmak isterim.
1) İlk İletişim
İlk mesajlaşma ve randevu oluşturma aşamasında bir acelecilik ve/veya kabalık hissedersem çok merak ettiğim pembiş bile olsa bir bahane ile kibarca randevu oluşturmadan iletişimi sonlandırıyorum.
2) Tanıtım Yazısında Ücret Detayı
Pembiş ilanında fiyat bilgisi vermiyorsa maalesef iletişime geçmiyorum. Şüpheci bir yaklaşım olabilir ama maalesef durum böyle. Ha, libidonun anlık tavan yaptığı dönemlerde aşırı merakımı cezbeden bir pembiş ise bu kuralı bir veya iki kez çiğnemişliğim yok diyemem
3) Hard Seks, Hard Oral / Deepthroat Yönlendirilmeye yatkınlık diyelim. Hard sex olmazsa olmazım değil elbette ama benim için büyük tercih sebebi. Zaten olmazsa olmaz olsa pembişlerin çoğu yüzümüze bakmaz

Tercihlere saygı !
4) İlişki Öncesi Temaslar
Yatağa geçmeden temas halinde olmak, cilve, gerçek öpüşmeler (dudağın ötesinde dil kullanımı) erotizm öncesi tatlı sabırsızlıklar. Herkesin ağzına pelesenk olmuş GFE tabiri benim için tam olarak budur aslında.
Güzellik kavramına girmeyeceğim çünkü kızıl desem bayıldığım sarışın pembiş var, esmer desem bayıldığım kızıl pembiş var vs... O yüzden fit olsun bizim olsun desem yeter
Walter