Grup sevenler köşesi :)

Durum
Sosyal Coin
9,964
Merhabalar,

Bugünün konusu grup seks. Sevenler neden sevdiğini, neyin çekici geldiğini anlatabilir mi :)

Şahsen ben grup sevmiyorum. Daha doğrusu prensip olarak tercih etmiyorum. İçinde benim olduğum tekliflerde bulunmayınız 😎😉😊😊😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haknsrvt34, ThE_RoCK ve Moria
Durum
Sosyal Coin
8,710
şahsen ben müptelası değilim ama çok nadirde olsa denemişliğim var hem yurt dışında hem yurt içinde , arada renk olsun değişiklik olsun diye, herkes gerçek bisex bayanlar ile yapılırsa çok zevkli olur der ortamdaki çoğu bayan bisexiz der ama iş şovda kalır çünkü değildirler bunu iki bayan iki erkek , tek bayan iki erkek , tek erkek iki bayan olarak deneyimlendim ama hiç bir zaman tek bayan tek erkek olayında aldığım hazzı alamadım …

Durum
Sosyal Coin
9,964
şahsen ben müptelası değilim ama çok nadirde olsa denemişliğim var hem yurt dışında hem yurt içinde , arada renk olsun değişiklik olsun diye, herkes gerçek bisex bayanlar ile yapılırsa çok zevkli olur der ortamdaki çoğu bayan bisexiz der ama iş şovda kalır çünkü değildirler bunu iki bayan iki erkek , tek bayan iki erkek , tek erkek iki bayan olarak deneyimlendim ama hiç bir zaman tek bayan tek erkek olayında aldığım hazzı alamadım …
Hocam bende güzel analiz eder, geleceği güzel okurum. O nedenle hiç denemiyorum bile. Eminim aynı yorumu yapacağıma :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria
Durum
Sosyal Coin
9,964
Başkalarının yaşadığı tecrübe ile nasıl test edeceksin ki bunu.
Doğru tercih olup olmadığını,deneyimlemeden nasıl bileceksin....
İstatistik konuşur ustam. Yaşanmış olayları örenekleyip tahminlerde bulunabilirim. Değeceğine inanırsam deneyebilirsin belki.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,054
Merhabalar,

Bugünün konusu grup seks. Sevenler neden sevdiğini, neyin çekici geldiğini anlatabilir mi :)

Şahsen ben grup sevmiyorum. Daha doğrusu prensip olarak tercih etmiyorum. İçinde benim olduğum tekliflerde bulunmayınız 😎😉😊😊😊
Ben bu grup olayını hep cazip bulmuşumdur. Gruptan kastım 1 erkek, 2 kadın. Lâkin ömrü hayatım boyunca ki benim bu mecrada 3 yıllık geçmişim ya var ya yoktur, grupta yer almadım, almaya cesaret edemedim. Öğrencilik yıllarında 2 erkek, 2 kadın bu işi yapmaya kalkışmıştık ama cehalet tabi, birbirimize gülmekten becerememiştik. 😁 Kızlardan da bir güzel fırça yemiştik. 😂

Grup neden cazip geliyor belirteyim; 2 hoş hanımefendinin ortasında yer almak, onların birbirlerine olan ilgisini hissetmek, seyretmek ve yine onların aynı anda sizinle ilgilenmesi duygusu, tenlerinin sıcaklığı, birbiriyle ve sizinle konuşmaları oldukça heyecan verici kendi adıma. Sonuçta kadın çok güzel bir varlık. 2 kadın daha da güzel varlık der, grup yokluğu çekerek, hayıflanıp ömrümü heba ederim. 🤣

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Moria ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
9,964
Dürüst olmak gerekirse ffm olan versiyonundan çok keyif alıyordum ama bir süredir kaçıyorum bu görüşmelerden çünkü farkında olmadan kızlardan birine fazla yükseliyorum ve bu şık bir haraket olmuyor. İster istemez ambiyansı bozuyor bu durum ama uyumlu bir ekiple ve kafa da biraz iyiyken yapılan ffm ile yer yüzünde cenneti yaşayabilirsiniz...

Kısaca şöyle hayal edebilirsin, iki güzel melekle buluşup bir şeyler içmeye başlıyorsun ve sonra damarda dolaşan alkolunde etkisiyle kızlar dans etmeye başlıyor önce, daha sonra yavaştan öpüşmeye başlıyorlar derken seni de aralarına alıyorlar ve kendinizi hep beraber dans edip soyunurken buluyorsun. Bitti mi? tabi ki hayır daha yeni başlıyoruz🤣 yavaş yavaş adeta süzülerek kendinizi yatakda buluyorsunuz ve önce kızlar alev alıyor ve sen donmuş bir halde bu iki güzel meleğin parıldıyan vücutlarının bir birine olan çekimini izleye başlıyorsun. Halinden çok memnun bir halde bu güzel showu izlerken birden seni aralarına çekiyorlar ve kendini bulutların üzerinde dans ederken buluyorsun. Sonrası mı? Sonrası iyilik güzellik...

Beyefendi siz çok birisiniz. Akşam akşam nerden getirdiniz aklıma duo anılarını😢😢😢
Sürprizleri severim 😉

Yorum gayet açıklayıcıydı. Teşekkür ederim gerçekten. Çekici gelmedi değil yani 😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,820
Yeni Üye