Dürüst olmak gerekirse ffm olan versiyonundan çok keyif alıyordum ama bir süredir kaçıyorum bu görüşmelerden çünkü farkında olmadan kızlardan birine fazla yükseliyorum ve bu şık bir haraket olmuyor. İster istemez ambiyansı bozuyor bu durum ama uyumlu bir ekiple ve kafa da biraz iyiyken yapılan ffm ile yer yüzünde cenneti yaşayabilirsiniz...
Kısaca şöyle hayal edebilirsin, iki güzel melekle buluşup bir şeyler içmeye başlıyorsun ve sonra damarda dolaşan alkolunde etkisiyle kızlar dans etmeye başlıyor önce, daha sonra yavaştan öpüşmeye başlıyorlar derken seni de aralarına alıyorlar ve kendinizi hep beraber dans edip soyunurken buluyorsun. Bitti mi? tabi ki hayır daha yeni başlıyoruz

yavaş yavaş adeta süzülerek kendinizi yatakda buluyorsunuz ve önce kızlar alev alıyor ve sen donmuş bir halde bu iki güzel meleğin parıldıyan vücutlarının bir birine olan çekimini izleye başlıyorsun. Halinden çok memnun bir halde bu güzel showu izlerken birden seni aralarına çekiyorlar ve kendini bulutların üzerinde dans ederken buluyorsun. Sonrası mı? Sonrası iyilik güzellik...
Beyefendi siz çok birisiniz. Akşam akşam nerden getirdiniz aklıma duo anılarını