Perşembe günü @Gece ile iletişime geçerek, cuma günü için 3 saatlik bir program yaptık. Cuma günü geldiğinde, rahat bir şekilde konuma ulaştım. @Gece yi karşımda gördüğümde oldukça heyecanlandım, gerçekten de çok güzel bir kadın. Kahve içerken, sohbet etmeye, birbirimizi tanımaya başladık. Gerçekten de çok sıcakkanlı, neşeli, eğlenceli biri. Ben pek konuşkan biri değilimdir, çekingen bir yapım var fakat @Gece sayesinde bir nebze bunu atmış olabilirim. Yanındayken çok gülüp, çok eğlendim. O tatlı kahkahası hâlâ kulaklarımda... Özel anlara gelecek olursak; dudakları, öpüşü o kadar güzel ki insan dudaklarından ayrılmak istemiyor. Oralda ise ruhunuzu çekip alabilir, buna hazır olun. Doggydeki manzarayı aklımdan çıkarmıyorum. Sırtının güzelliği, o bel çukuru, avuçlarımda o yumuşak kalçalarını hissetmek...
Seans aralarında da kıyafet değişerek, kendimi defilede hissettim. Keşke @Gece ile daha erken tanışmış olsaydım. Benim açımdan oldukça keyifli bir görüşme oldu. En kısa zamanda tekrar görüşmeyi umuyorum.
Seans aralarında da kıyafet değişerek, kendimi defilede hissettim. Keşke @Gece ile daha erken tanışmış olsaydım. Benim açımdan oldukça keyifli bir görüşme oldu. En kısa zamanda tekrar görüşmeyi umuyorum.