Onaylı Referans Güzel Janna ile harika tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,585
Kendisi ile geçen çarşamba günü ilk defa görüşme sağladım. @Janna-Rim hanım çok sıcak kanlı hoş sohbet biri. Evi de temiz ve düzenli.Benim için en önemli konu iletişim ve bu konuda tam not aldı. Anlaştığımız programa sadık, resimleri kesinlikle gerçek ve doğal. Güzel bir tanışma vakit geçirdik kendisine herşey için çok teşekkür ediyorum.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Kendisi ile geçen çarşamba günü ilk defa görüşme sağladım. @Janna-Rim hanım çok sıcak kanlı hoş sohbet biri. Evi de temiz ve düzenli.Benim için en önemli konu iletişim ve bu konuda tam not aldı. Anlaştığımız programa sadık, resimleri kesinlikle gerçek ve doğal. Güzel bir tanışma vakit geçirdik kendisine herşey için çok teşekkür ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,935
Tanıtım Konusu Referansları
Ben teşekkür ederim güzel masajın için görüşürüz o ellerini vucutum ister👍😀🙏

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye