Onaylı Referans Güzel kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
6,220
Herkese selam forumdaşlar…
@Armin Hn a yazdım; hızlı bir dönüş ile müsait olduğunu ilettikten sonra planladığımız saatte attığı konuma gittim.
Kendi aracım ile ulaşımda bir sorun yaşamadım ve park yeri de müsait.
Evi, karşılaması, ikramları ve sohbeti çok güzeldi.
Froum resimlerinde de görebildiğiniz üzere çok güzel ve alımlı bir kadın. Özel anlarda ise beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilecek kadar seksi ve istekli…
Harika, samimi ve bol danslı geçen randevu için @Armin Hn'a bir kez daha teşekkür ederim.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Armin Hn a yazdım; hızlı bir dönüş ile müsait olduğunu ilettikten sonra planladığımız saatte attığı konuma gittim.
Froum resimlerinde de görebildiğiniz üzere çok güzel ve alımlı bir kadın. Özel anlarda ise beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilecek kadar seksi ve istekli…
Harika, samimi ve bol danslı geçen randevu için @Armin Hn'a bir kez daha teşekkür ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: oktayo
Durum
Sosyal Coin
2,351
Tanıtım Konusu Referansları
Bebeyim seni tanimak çok guzeldi 🥰🥰 saat nasilda hizli geçti anladim 😋 cok tesekkurler guzel referans icin 🥰💋 tekrar görüşmek dileğiyle 😚☺️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: oktayo
27,838
Üyeler
38,855
Konular
174,778
Yeni Üye