Olumlu Görüşme harika biri çok keyifli

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
10,480
@Lilya ile dün görüştük. Uzun boylu zarif inanılmaz güzel biri. Kendisini geliştirmiş bilgi birikimi iyi seviyede uzun uzun dinleyebileceğiniz konuşkan cana yakın bir insan. Telefonla veya başka bir şeyle uğraşmıyor görüşme boyunca size odaklanıyor ki olması gereken ve iyi hissettiren de bu. Yatakta da yaptıklarıyla beni çok memnun etti saksosu gerçekten harika öpüşmesi çok istekli dokunmaları vs. yatakta sürekli aktif 2 saat görüştüm 2 sevişmede de çok zevk alarak boşaldım. Tekrar kesinlikle görüşmek isteyeceğim biri fiziği sevdiğiniz bir profilse kesinlikle kaçırmayın tavsiye ederim.

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Lilya ile dün görüştük. Uzun boylu zarif inanılmaz güzel biri. Kendisini geliştirmiş bilgi birikimi iyi seviyede uzun uzun dinleyebileceğiniz konuşkan cana yakın bir insan. Telefonla veya başka bir şeyle uğraşmıyor görüşme boyunca size odaklanıyor ki olması gereken ve iyi hissettiren de bu. Yatakta da yaptıklarıyla beni çok memnun etti saksosu gerçekten harika öpüşmesi çok istekli dokunmaları vs. yatakta sürekli aktif 2 saat görüştüm 2 sevişmede de çok zevk alarak boşaldım. Tekrar kesinlikle görüşmek isteyeceğim biri fiziği sevdiğiniz bir profilse kesinlikle kaçırmayın tavsiye ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: josico
27,832
Üyeler
38,852
Konular
174,812
Yeni Üye