• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • Harika Kadın Sabina
  • Onaylı Referans Harika Kadın Sabina

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    5,901
    Ankara’ya kısa süreli ziyaretimde biraz araştırmadan sonra tercihim @SABİNA oldu ve hiç pişman olmadım :) Gerek iletişim, gerek karşılama ve ikramlar, gerek ilgi alâka anlatılmaz yaşanır cinsten. Ankara’ya geldiğimde yine tercihim kendisi olacak. Ankaralı beyler çok ama çok şanslısınız böyle bi güzellikle aynı şehirde olduğunuz için. Herşey için çok ama çok teşekkürler @SABİNA 🥰

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Ankara’ya kısa süreli ziyaretimde biraz araştırmadan sonra tercihim @SABİNA oldu ve hiç pişman olmadım :) Gerek iletişim, gerek karşılama ve ikramlar, gerek ilgi alâka anlatılmaz yaşanır cinsten. Ankara’ya geldiğimde yine tercihim kendisi olacak. Ankaralı beyler çok ama çok şanslısınız böyle bi güzellikle aynı şehirde olduğunuz için. Herşey için çok ama çok teşekkürler @SABİNA 🥰

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Cem4141 ve SABİNA
    Durum
    Sosyal Coin
    29,997
    Tanıtım Konusu Referansları
    Canim bende memnun oldum tanıştığımıza her şey için teşekkür ederim tekrer kısa zamanda beklerim kendine çok iyi dikkat et görüşmek dileğiyle hoşçakal tatlım

• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SABİNA
  • SABİNA | Referanslarım
  • Harika Kadın Sabina
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,758
    Yeni Üye