• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ATAŞEHİR EZGİ
  • ATAŞEHİR EZGİ | Referanslarım
  • Harika Kızlar
  • Onaylı Referans Harika Kızlar

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    8,015
    Merhaba forumdaşlar, Ezgi Hanımla geçen hafta yazışmamız maalesef randevuya dönüşmemişti ancak pazar gecesi ve pazartesi ısrarlarımı kırmayarak bana randevu verdi hatta arkadaşı @Su Perisi Alara ile de tanışmama vesile oldu. Mesajlarda bile çok pozitif Ezgi Hanım, evi tertemiz ve çok güzel ikramlar harika ve çok çeşitli. Karşılama çok hoştu bu kadar güzel iki hanımla muhabbet insanı mutlu ediyor. Beni duşa gönderdikten sonra ki karşılamaları başka bir güzeldi doktor önlüklerini giymişler stetoskoplarını takmışlar bekliyorlardı ☺️ gerekli kontrolleri yaptıktan sonra muayene odasına geçtik☺️ yani sağlığınızla da yakından ilgililer. Özel anlar tek kelime ile muhteşemmmm … Ezgi ve Alara Hanıma bu güzel eğlenceli gün için tekrar teşekkür ederim

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede, BLACKSEA, DarkH ve 6 diğerleri
    Durum
    Sosyal Coin
    42,227
    Tanıtım Konusu Referansları
    Merhaba forumdaşlar, Ezgi Hanımla geçen hafta yazışmamız maalesef randevuya dönüşmemişti ancak pazar gecesi ve pazartesi ısrarlarımı kırmayarak bana randevu verdi hatta arkadaşı @Su Perisi Alara ile de tanışmama vesile oldu. Mesajlarda bile çok pozitif Ezgi Hanım, evi tertemiz ve çok güzel ikramlar harika ve çok çeşitli. Karşılama çok hoştu bu kadar güzel iki hanımla muhabbet insanı mutlu ediyor. Beni duşa gönderdikten sonra ki karşılamaları başka bir güzeldi doktor önlüklerini giymişler stetoskoplarını takmışlar bekliyorlardı ☺️ gerekli kontrolleri yaptıktan sonra muayene odasına geçtik☺️ yani sağlığınızla da yakından ilgililer. Özel anlar tek kelime ile muhteşemmmm … Ezgi ve Alara Hanıma bu güzel eğlenceli gün için tekrar teşekkür ederim
    Merhabalar kuzum benim çok tatlısın yerim seni ben iyi ki geldin iyi ki tanıdık seni gerçekten çok m.olduk tanıştığımıza güzel ve naif düşüncelerin için çok teşekkür ederiz🥰🥰kocaman kocaman öpüyoruz seni tekrar görüşebilmek dileğiyle ❤️❤️

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede ve sea1076
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ATAŞEHİR EZGİ
  • ATAŞEHİR EZGİ | Referanslarım
  • Harika Kızlar
  • 27,829
    Üyeler
    38,844