• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Hizmet alan ve hizmet veren arasında...
  • Hizmet alan ve hizmet veren arasında ki ilişki biçimi ne olmalı?

Durum
    Sosyal Coin
    13,744
    Uzun zamandır burdayım, birçok kişiyle görüşmeler yaptım, sadece 1 kişi hariç hiçbir mağduriyet yaşamadım, onun için olumsuz referans bile yazmadım. Hatta beklentimi karşılamayan durumlar içinde ne olumsuz nede nötr bir referans yazısı paylaşmadım. Ancak uzun süredir dikkatimi çeken anlayış biçimi; hizmet alanla hizmet verenin eşit olduğu iddiası. Bu iki taraf arasında asimetrik bir ilişki olması gerekir. Esasında bu, evrensel bir gerçeklik. Bir taraf diğer taraftan üstündür vs demiyorum ama eşitlik iddiası yada buna meyletme fazla iyimser. Eşitlik her durumda adaleti sağlamıyor. Bence asimetrik ilişki tesis edilirse bir tarafın memnuniyeti artarken diğer tarafında kazancı artar. Gördüğüm kadarıyla ne hizmette gelişme var nede memnuniyette. Ofansif olabilir biraz ama mavilerle pembeler arasında bir tür eşitsizlik mümkün kılınmalı. Antitezlere açığım.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Paul Garcia
    Durum
    Sosyal Coin
    12,285
    Arz-talep dengesi ve hizmetin erişilebilirliği ele alındığında... Öncelikle Pembelere çok talep var ve bu sebeple müşteri memnuniyeti için uğraşmaya ihtiyaç yok yenisi bulunabilir. Maviler şiirler, gazeller, hikayeler, süslemeler ve türlü türlü olumlu, çok olumlu, çok çok olumlu şeyler paylaştığından reklam da gayet üst seviyede. Biri kötü yorum yaparsa ya ruh hastası, ya hijyenik değil ya yalancı ya...........
    ...
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    Konu farklı yerlere gitmeden.... SONUÇ OLARAK: Müşteri çok hizmet veren az bu sebeple dediğiniz mümkün değil.

Beğenenler:
    • Beğen
    • Haha
    Tepkiler: Moria, toros ve pirelli
    Durum
    Sosyal Coin
    13,744
    Bence arz-talep konusunda bir dengesizlik mevcut değil, hizmetin erişilebilirliği de oldukça fazla. Yeterli miktarda para oldukça dünyanın her yerinde her hizmet ve imkan erişilebilirdir kişi için. Burda da böyle tabiki. Ancak erişilmesinin zor olabileceği noktasında bir manipülasyon var. Dolayısıyla bu, hizmeti talep eden kesimde ciddi bir endişe oluşturuyor. Bu endişeyse hizmetin kalitesinin görmezden gelinmesine sebep oluyor. Fiziksel bir hizmeti romantize edip yüceltmenin anlamı yok. Asgari saygı standartlarının dışına çıkılmadığı müddetçe herşey belli bir miktar para karşılığında elde edilebilir. Elde edilemeyeceğini söyleyenler ya buz hizmeti veren ve mevcut kalitesizliği işini kolaylaştıran kesim yada yukarda belirtmiş olduğum endişeli taraf. Dediğim gibi; asgari saygı standartlarının dışına çıkılmadığı sürece parayla herşey ulaşılabilir. Hizmet alanın bunu kavraması lazım ki hizmet veren tarafın kalitesi zoraki biçimde artabilsin. Yankı odasından çıkmanın yolu bu kadar basit. Bu arada kimseyi veya hiçbir tarafı hedef göstermiyorum/hedef almıyorum.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Belii bir bedel 🫰🏻 karşılığında hizmet aldığımız , kendi adıma parantezler içinde “geçici mutluluk “ ismini koyduğum görüşmeler bence aslında “sahte mutluluklar” dır..

Tabii ki burda kişilerin görüşleri farklılık gösterebilir kimi için sahtedir , kimi için geçici dir , kimi için çok gerçektir vs , benim şahsım adına küçük bir wp trafiği ile süresi , zamanı , bitişi belli , satın alınan geçici ve sahte bedensel ve sohbetsel hizmet alımıdır ..

Geçicidir çünkü süresi bellidir , sahtedir çünkü hiç tanımadığınız bir bayan size belli bir süre için fiziksel ve psikolojik hizmet verir iş biter çok istisnai haller haricinde bir daha görüşene kadar bu bayan ile diyaloğa geçilmez ( en azından kendi adıma görüşme yaptığım bayanlar ile randevu ve görüşme anları hariç diyalogta kalmayı sevmiyorum) .

Sanırım hangi ortamda , hangi şartlar altında erkek bireylerin , hangi “ruh ve şartlar “altında bu hizmeti veren bayan arkadaşlardan ne hizmeti aldıklarını unutmamaları , bayan bireylerinde verdikleri ve taahhüt ettikleri hizmeti görüştükleri ve görüşme ihtimalleri olan erkek bireylere gerektiği ve olması gereken gibi sunmaları lazımdır ..

Neticeye gelirsek hayattan kopardığımız tatlı ve hoş vakitlerin toplamı olan bu görüşmelerde her şey istediğimiz ve arzu ettiğimiz gibi gitmeyebilir ; hem bayan için hem erkek için . Bunu dert edip kafaya takmaya inanın değmez, denedim uymadı diyip yenilerine bakmak bence bizi daha motive eder ( tabii ki çok büyük saygısızlık ve de benzeri bir hadise olmadığı sürece) ..

Hayat çok kısa fazla takılmadan deneyip yanılarak ve ya bize uyanları bularak ve de ortamı kendimiz için en verimli şekilde kullanarak ilerlemek bence bizi bu ortamda mutlu eder ..

Durum
    Sosyal Coin
    22,403
    Kafada hizmet alan ve hizmet veren tanımlaması yapıldığı an itibariyle asimetrik ilişki bozulur, bir başka deyişle kategorize etmek ilişkinin eşitsizliğini doğuran temel etkendir. Boşuna yazdığımın farkındayım ama boş kalınca yazıyorum işte :rolleyes:

Beğenenler:
    • Haha
    • Beğen
    Tepkiler: watch_learn ve Moria
    Durum
    Sosyal Coin
    30,973
    2 dk kafamı yorarsam adam değilim. Genelde daha önce memnun kaldığım pembişleri tercih ederim. İlgimi çeken yeni bir pembiş olursa şansımı denerim. Hoşuma giderse bir güzel bir referans çakarım. Kötü geçtiyse bir daha tercih etmemek dışında bir tepkim olmaz. Olumsuz referans olayı beni rahatsız ediyor. Zaman ayırmak, gelen tepkilere cevap vermek, uğraşmak.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: emirozsoyy, Moria ve watch_learn
    Durum
    Sosyal Coin
    13,744
    Belii bir bedel 🫰🏻 karşılığında hizmet aldığımız , kendi adıma parantezler içinde “geçici mutluluk “ ismini koyduğum görüşmeler bence aslında “sahte mutluluklar” dır..

Tabii ki burda kişilerin görüşleri farklılık gösterebilir kimi için sahtedir , kimi için geçici dir , kimi için çok gerçektir vs , benim şahsım adına küçük bir wp trafiği ile süresi , zamanı , bitişi belli , satın alınan geçici ve sahte bedensel ve sohbetsel hizmet alımıdır ..

Geçicidir çünkü süresi bellidir , sahtedir çünkü hiç tanımadığınız bir bayan size belli bir süre için fiziksel ve psikolojik hizmet verir iş biter çok istisnai haller haricinde bir daha görüşene kadar bu bayan ile diyaloğa geçilmez ( en azından kendi adıma görüşme yaptığım bayanlar ile randevu ve görüşme anları hariç diyalogta kalmayı sevmiyorum) .

Sanırım hangi ortamda , hangi şartlar altında erkek bireylerin , hangi “ruh ve şartlar “altında bu hizmeti veren bayan arkadaşlardan ne hizmeti aldıklarını unutmamaları , bayan bireylerinde verdikleri ve taahhüt ettikleri hizmeti görüştükleri ve görüşme ihtimalleri olan erkek bireylere gerektiği ve olması gereken gibi sunmaları lazımdır ..

Neticeye gelirsek hayattan kopardığımız tatlı ve hoş vakitlerin toplamı olan bu görüşmelerde her şey istediğimiz ve arzu ettiğimiz gibi gitmeyebilir ; hem bayan için hem erkek için . Bunu dert edip kafaya takmaya inanın değmez, denedim uymadı diyip yenilerine bakmak bence bizi daha motive eder ( tabii ki çok büyük saygısızlık ve de benzeri bir hadise olmadığı sürece) ..

Hayat çok kısa fazla takılmadan deneyip yanılarak ve ya bize uyanları bularak ve de ortamı kendimiz için en verimli şekilde kullanarak ilerlemek bence bizi bu ortamda mutlu eder ..
    Aynen öyle hocam

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    13,744
    2 dk kafamı yorarsam adam değilim. Genelde daha önce memnun kaldığım pembişleri tercih ederim. İlgimi çeken yeni bir pembiş olursa şansımı denerim. Hoşuma giderse bir güzel bir referans çakarım. Kötü geçtiyse bir daha tercih etmemek dışında bir tepkim olmaz. Olumsuz referans olayı beni rahatsız ediyor. Zaman ayırmak, gelen tepkilere cevap vermek, uğraşmak.
    Doğrudur. Ben hiç kötü deneyim yaşamadım burdan görüştüğüm kimseyle, 1 kişi hariç. Ama olumsuz bir durumla karşılaşsam ve yazmak istesem yinede yazmam. Olumsuz referanslar konusunda ciddi bir direnç var.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    12,285
    Bence arz-talep konusunda bir dengesizlik mevcut değil, hizmetin erişilebilirliği de oldukça fazla. Yeterli miktarda para oldukça dünyanın her yerinde her hizmet ve imkan erişilebilirdir kişi için. Burda da böyle tabiki. Ancak erişilmesinin zor olabileceği noktasında bir manipülasyon var. Dolayısıyla bu, hizmeti talep eden kesimde ciddi bir endişe oluşturuyor. Bu endişeyse hizmetin kalitesinin görmezden gelinmesine sebep oluyor. Fiziksel bir hizmeti romantize edip yüceltmenin anlamı yok. Asgari saygı standartlarının dışına çıkılmadığı müddetçe herşey belli bir miktar para karşılığında elde edilebilir. Elde edilemeyeceğini söyleyenler ya buz hizmeti veren ve mevcut kalitesizliği işini kolaylaştıran kesim yada yukarda belirtmiş olduğum endişeli taraf. Dediğim gibi; asgari saygı standartlarının dışına çıkılmadığı sürece parayla herşey ulaşılabilir. Hizmet alanın bunu kavraması lazım ki hizmet veren tarafın kalitesi zoraki biçimde artabilsin. Yankı odasından çıkmanın yolu bu kadar basit. Bu arada kimseyi veya hiçbir tarafı hedef göstermiyorum/hedef almıyorum.
    Forum içi için konuşacak olursak... mevcut mavi ve pembe sayısı kıyaslamasi yapıldığında extra olarak randevu alirken neredeyse anlıkrandevu alinmasinin mümkün olmaması ayrıca pembelerin sürekli o zaman musait değilim deyio daha ileri bir tarih vermesi bence arz talep dengesizliğinin bir sonucudur.

Forum dışi ve genel olarak bakarsak, site önlerinde otel resepsiyonlarinda bekleyen sıra olan insanlara rastlamak mümkündür.

Şipşakçılar bunun en büyük örneğidir...

Dediğinizi katiliyorum... bu olay temelde biyolojik ihtiyaçtan kaynaklanan bir durum ama cok fazla abartiliyor. Aşiri abartma, romantize etme....vs. artik menüde ne var ise.

Bir de bunu bir aliş-veriş/hizmet dışında görüp extra ödemeler, güzellemeler, yüceltmelerle piyası değerinin yükseldiğini görüyoruz..

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Hizmet alan ve hizmet veren arasında...
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761
    Yeni Üye