• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ALYA DEMİREL
  • ALYA DEMİREL | Referanslarım
  • İdare eder
  • Nötr Görüşme İdare eder

Nötr Görüşme referansıdır.
    Durum
    Sosyal Coin
    7,408
    Koku hastalık vs şüphesi varsa ortamdan uzaklaştırmak herkesin güvenliği için önemli değil mi ?
    Zaten bozmamak için dile getirmedim kokuyu duyduğum an seansı çabucak bitirip gitmek istedim o işte imdadıma yetişti. 5 saatlik anlaşıp 3. Saatte bitmesi normal mi sence, ilk 1 saat muhabbet sohbet üstelik.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,408
    Vay arkadaş hem hanımefendinin üstüne boşal hem de olayı anlatırken bunu belirtme. Buna nedir biliyorum da burada yazmayayım. Bu tip insanlardan her zaman korkmuşumdur. Allah herkesi bunların şerrinden korusun.

Bence bu arkadaşı tüm pembeler yasaklansın.
    Önyargıdan önce karşı savunmamı dinleyebilirdin, sağol yinede

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,408
    Hanımefendinin verdiği bilgiler olmasaydı tam olarak aydınlanamazdım, ekstra hizmetleri normalleştirerek alınan hizmet sonrası nötr yazılması hoş olmamış, ki kontrolden çıkan itfaiye hortumu misali bir durumu alttan alan bir pembişin nötr yazması daha mantıklı olurdu.
    Karşı savunmayı okuyabilirsin hocam

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,408
    Kusura bakmayın da kişiliksiz ve terbiyesizce yorum olmuş hanımefendi olanlara rağmen hiç bir şekilde üslübunu bozmamış mesajları açıkça dile getirmiş haksız bir şekide karalama olmuş kendisine özür dilemek gerekiyor aksi takdirde bu konuyu açan kişinin üyeliğinin iptal edilmesi gerekmektedir. @Alya Demirel
    Karşı savunmayı okuyup yargılasaydınız
    yaaa bu morardı isimli arkadaşın bazı sorunları var sanırım... geçenlerde açtığı yada açılan bir konuda da bazı tuhaflıkları vardı...
    Ne gibi tuhaflıklar

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    31,115
    Alya hanım , Cinsel organında rahatsızlık ( hastalıklı) birine kondomsuz oral yapmanız , sizin sağlığınız ve müşterilerinizin sağlığı için iyi bir şey değil.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Fener4Ever ve MoreAreThe
    Durum
    Sosyal Coin
    26,302
    Tanıtım Konusu Referansları
    Krem tadı geliyorsa neden yıkamamı söylemedin, ben sürdüğümü unuttum senden şikayet gelmeyince sürmediğime emin oldum.
    kremi sürdüğünü unutma ihtimalin yok çünkü daha yeni sürüldüğü çok belliydi önceden sürmüş olsaydın emilirdi ve ben fark etmezdim.
    İşim çıktı ama erteleyebilirdim, kokudan ötürü bahane olmuş oldu. Kadın vajinasının kokusuna hakimim, ekşimsi kokmuyordu yoğun ağır bir kokuydu (50 cm mesafeden duydum). Kan testi ile çıkmaz bu, vajina sıvından çıkar, kültürü laboratuvarda test ediyorlar. Daha önce haklı çıktığım bir konu tavsiye ederim dinlemeni.
    bana iptal etme sebebinin sadece işin olduğunu söyledin.
    yoğun ağır bi koku diyorsun ama bana 'hafif bi koku geldi doğal kokusu muydu' dedin.
    doktora gidip cinsel sağlık testlerini yaptırmak istiyorum dediğinde zaten fiziksel muayene de yapıyor. bakire olmadığın sürece o muayeneyi içerden yapıyor.
    Boşalma konusuna gelince, ben zaten geliyorum dedim ve sen yana çekildin doğru düzgün tutmadığın için yan çenene sıçradı buna cif cob demen kötü olmuş. Hayır geliyorum dememi duymadığını varsayarsak neden yana çekildin, demeseydim tam anlamıyla cif olacaktı o zaman haklı olacaktın. Kaza sonrası üstelik sordum geliyorum dedim, benlik sorun var mı diye cevap vermedin. Extrayı free yapma derdinde olacak karakterde değilim.
    geliyorum dediğini duydum ve çekildim. madem ben düzgün tutmadım sen alabilirdin eline. ben senin bu kadar fışkırarak boşalacağını bilemem.
    çeneme, boynuma, koluma, göğsüme, bacağıma geldi. çenem benim yüzümün bi parçası değil mi?
    bu kadar fışkırarak boşaldığın hakkında beni uyarman gerekiyordu.

Temizlik konusu kıl olarak, yıkanma değil.
    kıl dediğiniz şey aslında tüy. benim vücudumda alamadığım tek bi yer var o da sırtım. platinler olduğu için epilasyon yaptıramıyorum ve hassas bi bölge olduğu için ağdada yaptıramıyorum. elim yetişmediği içinde jiletle alamıyorum.

her tarafım tertemizken sırtımdaki tüy de sizi rahatsız etmiş olamaz

Son düzenleme:
    Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    merhaba canım

ilk olarak oral konusuna değinmek istiyorum
    penisinde çatlaklar vardı ve bunun için krem sürmüştün, bunu fark ettim ama bi şey demek istemedim oral yapmaya devam ettim fakat ne olduğunu bilmediğim bi kremi yaladım bu çok rahatsız ediciydi ve ne yaparsam yapayım bi türlü kayganlaşmadı çünkü çok fazla çatlak ve kuruluk vardı. orala duşta devam etmek istedin geçtik, boşalmadan önce söylemen için cim yapmıyorum diye önden bilgilendirdim. Ama sen yüzüme ve vücuduma (cif cob ekstra servislerimde) boşladın bana söylemeden. fışkırmıştır dedim bilerek yapmamışsındır diye düşündüm buna da bi şey demedim. ilk seansta yatak kirlenmesin diye duşta devam etmek istemiştin. Yani bu kadar çok fışkırarak boşaldığını bildiğini anlıyorum burda. beni bu konuda bilgilendirmen gerekiyordu.

vücudumun neden kirli olduğunu söylediğinizi anlamadım çünkü bana temizlikle ilgili bi problem yoktu dediniz.
    Ekli dosyayı görüntüle 31597

işiniz çıktığı için iptal edince sıkıntılı bi iş mi diye merak ettim seni bu yüzden yazmıştım.

2. seansta ilişkiye girdik ve bunun öncesinde ben 3 kere duşa girdim. 1. seans öncesi ve 1. seans sonunda iki kere duşa girdim her yerime boşaldığınız için. En ufak bi problemde doktora giden biriyim. Bütün test sonuçlarımı daha önceden de söylediğim gibi paylaşabilirim isteyenle. Başka biriyle daha vajina kokması sebebiyle sorun yaşadığını anlatmıştın. Burnun kokuya hassas olabilir. Kadın vajinasının kendine has ekşi bi kokusu vardır. Oranın gül bahçesi gibi kokması beklenmemeli.
    görüşmeyi koku yüzünden değil işin çıktığı için iptal ettiğini söylemiştin burda farklı söylüyorsunuz.

Enerjimizin uyuşmadığı konusunda sana katılıyorum. Çünkü ilk geldiğim andan beri benimle konuşmak yerine telefonunla ilgilendin. kaydırarak videolar izliyordun ben konuşurken bile. bi yerden sonra kendi kendime konuşmaya başladım. ben konuşmayan biriyim dediğin için de seni çok sıkmak istemedim.

ayrıca açıkçası ilişki sırasında harikasın diyip çok zevk aldığını belirttiğin halde nötr görüşme yazmanı beklemiyordum.
    İyi ki mesajlaşmalarınız varmış. Yani koku konusunda bazen kadınların kontrol edemeyeceği şeyler olabilir olarak bakıyordum, normal olabilir dediğiniz gibi gül bahçesi de beklemesin kimse ama geri kalan her şeyde siz suçsuzken başka şeylerle yaftalamak vs 😂 ilginç bir arkadaşmış. Hele cif, cob muhabbeti falan...

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Alya Demirel
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ALYA DEMİREL
  • ALYA DEMİREL | Referanslarım
  • İdare eder
  • 27,823
    Üyeler
    38,836