merhaba canım
ilk olarak oral konusuna değinmek istiyorum
penisinde çatlaklar vardı ve bunun için krem sürmüştün, bunu fark ettim ama bi şey demek istemedim oral yapmaya devam ettim fakat ne olduğunu bilmediğim bi kremi yaladım bu çok rahatsız ediciydi ve ne yaparsam yapayım bi türlü kayganlaşmadı çünkü çok fazla çatlak ve kuruluk vardı. orala duşta devam etmek istedin geçtik, boşalmadan önce söylemen için cim yapmıyorum diye önden bilgilendirdim. Ama sen yüzüme ve vücuduma (cif cob ekstra servislerimde) boşladın bana söylemeden. fışkırmıştır dedim bilerek yapmamışsındır diye düşündüm buna da bi şey demedim. ilk seansta yatak kirlenmesin diye duşta devam etmek istemiştin. Yani bu kadar çok fışkırarak boşaldığını bildiğini anlıyorum burda. beni bu konuda bilgilendirmen gerekiyordu.
vücudumun neden kirli olduğunu söylediğinizi anlamadım çünkü bana temizlikle ilgili bi problem yoktu dediniz.
Ekli dosyayı görüntüle 31597
işiniz çıktığı için iptal edince sıkıntılı bi iş mi diye merak ettim seni bu yüzden yazmıştım.
2. seansta ilişkiye girdik ve bunun öncesinde ben 3 kere duşa girdim. 1. seans öncesi ve 1. seans sonunda iki kere duşa girdim her yerime boşaldığınız için. En ufak bi problemde doktora giden biriyim. Bütün test sonuçlarımı daha önceden de söylediğim gibi paylaşabilirim isteyenle. Başka biriyle daha vajina kokması sebebiyle sorun yaşadığını anlatmıştın. Burnun kokuya hassas olabilir. Kadın vajinasının kendine has ekşi bi kokusu vardır. Oranın gül bahçesi gibi kokması beklenmemeli.
görüşmeyi koku yüzünden değil işin çıktığı için iptal ettiğini söylemiştin burda farklı söylüyorsun
uz.
Enerjimizin uyuşmadığı konusunda sana katılıyorum. Çünkü ilk geldiğim andan beri benimle konuşmak yerine telefonunla ilgilendin. kaydırarak videolar izliyordun ben konuşurken bile. bi yerden sonra kendi kendime konuşmaya başladım. ben konuşmayan biriyim dediğin için de seni çok sıkmak istemedim.
ayrıca açıkçası ilişki sırasında harikasın diyip çok zevk aldığını belirttiğin halde nötr görüşme yazmanı beklemiyordum.