Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herşey için @Olga ve @Shakira ya çok teşekkür ederim gerçekten ilk dk dan son dk ya kadar beni hep mutlu ettiler
Kesinlikle yaşanması gereken bir deneyim bu kızlar kendinizi onlara bırakın sadece zevkin tadını çıkarın
Not : İHA
Öncelikle herşey için @Olga ve @Shakira ya çok teşekkür ederim gerçekten ilk dk dan son dk ya kadar beni hep mutlu ettiler
Kesinlikle yaşanması gereken bir deneyim bu kızlar kendinizi onlara bırakın sadece zevkin tadını çıkarın
Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.
Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.