Onaylı Referans İlk görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
6,627
Adelya ile 24 Mayıs günü ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Uçağı kaçırmam üzerine 6 saat sonraki uçuş için beklerken aklıma düştü peri. Tam bir ceylan, çok tatlı biri ama bir burukluk ve hüzün de var üzerinde. Fiziği çok hoş ve çok kolay bir şekilde beni tatmin etti. Onunla uzun bir görüşme yapmak istiyorum, dudaklarına doyamadım. Teşekkürler, kısa zamanda tekrar görüşmek üzere

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Adelya ile 24 Mayıs günü ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Uçağı kaçırmam üzerine 6 saat sonraki uçuş için beklerken aklıma düştü peri. Tam bir ceylan, çok tatlı biri ama bir burukluk ve hüzün de var üzerinde. Fiziği çok hoş ve çok kolay bir şekilde beni tatmin etti. Onunla uzun bir görüşme yapmak istiyorum, dudaklarına doyamadım. Teşekkürler, kısa zamanda tekrar görüşmek üzere

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,399
Tanıtım Konusu Referansları
S
Sana da çok teşekkür ederim aşkım , bi günü gel tekrar dudak dudağa öpüşe öpüşe mutlu olalım doyamazsın da yine de mutlu oluruz😍yeterki iste 💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Oktayca, theater7391 ve kawabanga
Durum
Sosyal Coin
46,930
Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler sizlere sağlıklı sevişmeler dilerim. Üstadım 🙏🥰

Beğenenler:
27,837
Üyeler
38,853
Konular
174,773
Yeni Üye