Onaylı Referans İlk karşılaşma güzeldi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
11,087
Platformdaki ilk görüşmem olduğundan dolayı biraz çekinerek gitmiştim ama @Miss Ariana ile karşılaşınca çekincelerim kayboldu.
Milf severler için bire bir denemeniz tavsiye ederim.
Kampanya da faydalandık elinden gelen herşeyi yaptı tekrar görüşmek üzere 😚

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Platformdaki ilk görüşmem olduğundan dolayı biraz çekinerek gitmiştim ama @Miss Ariana ile karşılaşınca çekincelerim kayboldu.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MILF Zlata
Durum
Sosyal Coin
23,388
Tanıtım Konusu Referansları
Milf severler için bire bir denemeniz tavsiye ederim.
Ooooo. Canım. ☺️😍Çok memnun oldum. Toplantıyla ilgili görüşleriniz için teşekkür ederiz. Bu iltifatlar için çok minnettarım.🙏🫶🫶 Bunun hakkında kendi başınıza yazmaya karar vermiş olmanız güzel. 🥰🥰Tekrar buluştuğuma sevindim.🤗💃💃💋💋

Ekli dosyalar

• IMG-20240618-WA0001.jpg
    IMG-20240618-WA0001.jpg
    138.3 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG-20240618-WA0000.jpg
    IMG-20240618-WA0000.jpg
    132.9 KB · Görüntüleme: 0
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, HERDİF24 ve piyade
27,873
Üyeler