• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • LADY IRMAK
  • LADY IRMAK | Referanslarım
  • Irmakla buluşma
  • Nötr Görüşme Irmakla buluşma

Nötr Görüşme referansıdır.
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Durum
    Sosyal Coin
    15,195
    Merhabalar herkese geçen haftalarda uzun zamandır aklımda olan @Lady Irmak hanım ile görüşme gerçekleştirdim.Anlık konuşmamizdan sonra programımızı oluşturtuk.Gerçekten kendisi çok çekici güzel bir kadın ve sohbeti de bir o kadar güzel.Ama özel anlara geçecek olursam kısaca enerjimiz tutmadı sanırım pek beklediğim gibi olmadı.Kendisi o gün uykulu ve yorgun gibiydi ve isteksizdi.Bu ister istemez benim modumu düşürdü.2 saat olarak program yapmistik ama kendisi zaman konusunda dikkatli biri.Kısaca 1 kere zoraki bişeyler yaşadım.Pek keyif almadim sonrasinda.Kendisi yorgun oldugunu belirtti.Madem öyle yorgunsaniz baska gün yaparız demiştim öncesinde ama sorun yok dedi.İstedigim keyfi alamadım.Kendisini tanımak güzeldi.

Beğenenler:
    • Beğen
    • Şaşırdım
    Tepkiler: Fahridoktor19 ve tombalak

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhabalar herkese geçen haftalarda uzun zamandır aklımda olan @Lady Irmak hanım ile görüşme gerçekleştirdim.Anlık konuşmamizdan sonra programımızı oluşturtuk.Gerçekten kendisi çok çekici güzel bir kadın ve sohbeti de bir o kadar güzel.Ama özel anlara geçecek olursam kısaca enerjimiz tutmadı sanırım pek beklediğim gibi olmadı.Kendisi o gün uykulu ve yorgun gibiydi ve isteksizdi.Bu ister istemez benim modumu düşürdü.2 saat olarak program yapmistik ama kendisi zaman konusunda dikkatli biri.Kısaca 1 kere zoraki bişeyler yaşadım.Pek keyif almadim sonrasinda.Kendisi yorgun oldugunu belirtti.Madem öyle yorgunsaniz baska gün yaparız demiştim öncesinde ama sorun yok dedi.İstedigim keyfi alamadım.Kendisini tanımak güzeldi.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    14,452
    Böyle bir durumla karşılaşmana rağmen ılımlı şekilde konudan kısaca bahsetmen güzel olmuş. Telafisini yaşarsın umarım 🙂

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    19,827
    Böyle bir durumla karşılaşmana rağmen ılımlı şekilde konudan kısaca bahsetmen güzel olmuş. Telafisini yaşarsın umarım 🙂
    Böyle bir durum derken ne gibi bir durum 2 saat öncesi enerjik olan birisinin modu aniden düşüyor ve kendisi de söylemiş arkadaşın uyum olmadı diye böyle bir durum diye abartmak

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Lady Irmak
    Durum
    Sosyal Coin
    10,133
    Tanıtım Konusu Referansları
    Uyum sağlayamamış olmak gayet normal birşey. Herkesin herkes ile uyum sağlaması mümkün olmayabiliyor.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    15,195
    Bu şekilde kötü olmadınız mı geçen haftalarda ne zaman olduğunu net söylemeyerek kendinizi mi gizleme amacındasınız ben zorla da olsa ilk seansı gerçekleştirmezdim sonrasında gerçekleştirdiğim bir görüşme için nötr yazmazdım
    Ben zaten durumu anlattim ben yazdım o seni dusuncen burada illa olumlu referans yazilacak diye bir şart mi var secenekler olagan bir görüşü yazdım bu kadar buyutmenin amaci ne ?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    10,133
    Tanıtım Konusu Referansları
    Ben zaten durumu anlattim ben yazdım o seni dusuncen burada illa olumlu referans yazilacak diye bir şart mi var secenekler olagan bir görüşü yazdım bu kadar buyutmenin amaci ne ?
    Herkesin istediğini yazmaya hakkı var. Yorumunuz için teşekkür ederim @muratçakar11 ❤️ bir tane cik te kötü referansım olsun nazar boncuğu niyetine kendinize iyi bakın

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: muratçakar11
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Referansı açan arkadaşın 4 tane referans yazısı var ; üç tanesi nötr görüşme bir tanede iletişim problemi altında konusu var 🤔 işin ilginci nötr yazdığı bayanların referanslarına bakınca % 90 olumlu referansları olan bayan üyeler 😃

Bence naçizane fikrim beyefendi buradan memnun kalmaz ve ya kalması zor bu kadar emek sarf ederek tavsiye üzerine ve ancak görüşülmüş ve onay verilmiş ayrıca incelenerek bayan üye alınan bi platformda memnuniyetsizlik , tekrar ediyorum bu kadar fazla olursa kişiyi bağlar 🫵🏻

Arkadaşa mutlu huzurlu ve de mutluğu başka mecralarda bulduğu güzel günler dilerim 🙏🏻

Durum
    Sosyal Coin
    15,195
    Referansı açan arkadaşın 4 tane referans yazısı var ; üç tanesi nötr görüşme bir tanede iletişim problemi altında konusu var 🤔 işin ilginci nötr yazdığı bayanların referanslarına bakınca % 90 olumlu referansları olan bayan üyeler 😃

Bence naçizane fikrim beyefendi buradan memnun kalmaz ve ya kalması zor bu kadar emek sarf ederek tavsiye üzerine ve ancak görüşülmüş ve onay verilmiş ayrıca incelenerek bayan üye alınan bi platformda memnuniyetsizlik , tekrar ediyorum bu kadar fazla olursa kişiyi bağlar 🫵🏻

Arkadaşa mutlu huzurlu ve de mutluğu başka mecralarda bulduğu güzel günler dilerim 🙏🏻
    Hayırdır arkadaşım zorun mu var istediğim yerde bulunurum boş yapmayalım bak işine

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: Moria
    Durum
    Sosyal Coin
    15,195
    👏🏻👏🏻👏🏻 senden ve tutumundan beklenen cvp 12 yıllık forumlar geçmişimde her zaman vardınız hep olacaksınız maalesef ; çamur at izi kalsıncılar insanlar topluluğu 🙋🏻‍♂️

Aynen aynen sen boş yapmaya devam gereksiz insanlar topluluğu 😅 forum filozofu mübarek sanarsın 12 yılmış sen önce isin olmayan şeylere boş yapmamayi öğren bak işine muhattap olma benle 👋

Beğenenler:
    • Haha
    Durum
    Sosyal Coin
    8,710
    Devam devam hiç bi şeyden memnun olmayan adam olarak devamke sen , burası forum referans açılmış bizde fikrimizi beyan ediyoruz rahatsız oluyorsan referans açmazsın görüşüp nötr yazdığın bayanlar rüştünü ispat etmiş tercih edilir bayanlardır daha çok lazım sana hamsın pişip ekmek olman için ama zor 🤣🙋🏻‍♂️

Beğenenler:
    • Haha
    Tepkiler: muratçakar11
    Durum
    Sosyal Coin
    15,195
    Devam devam hiç bi şeyden memnun olmayan adam olarak devamke sen , burası forum referans açılmış bizde fikrimizi beyan ediyoruz rahatsız oluyorsan referans açmazsın görüşüp nötr yazdığın bayanlar rüştünü ispat etmiş tercih edilir bayanlardır daha çok lazım sana hamsın pişip ekmek olman için ama zor 🤣🙋🏻‍♂️
    Hahaha buna çok güldüm ergence konuşmalarını kendine sakla burasi iyice cocuk yuvasina dondu bu ne istir ya 😂 sen fikrini lütfen uzakta yasa agzimi bozdurma ok hadi 😄

Beğenenler:
    • Haha
    Durum
    Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • LADY IRMAK
  • LADY IRMAK | Referanslarım
  • Irmakla buluşma
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,757
    Yeni Üye