• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SAHRA
  • SAHRA | Referanslarım
  • isim değişir kalite değişmez
  • Onaylı Referans isim değişir kalite değişmez

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    22,023
    Sahra ile geçen sene görüşmüştüm, yol iş güç için Ankara' ya düşmüşken yeniden görüşelim istedim.

nereden kaldıysak oradan devam. bir gün önceden kılçıksız ve ekstra soruya mahal vermenden hızlı bir randevu, ertesi gün otel odasına tam saatinde geliş. Tabi zaman geçtikçe fiziksel değişimler var, balık eti sevenler lokum bir şey olmuş.

sohbet sırasında flörtöz dokunuşlar, hafif cilve filan, bu işleri iyi beceriyor. tam gfe. güzel öpüşüyor, ten teması bağımlısı iseniz uygun seçim. yatakta sıfır kapris, alternatifi bol pozisyon zenginliği, onu bunu yapmam yok. geniş bir skalada hizmetini sunuyor.

ha bizler burada eğriye eğri doğruya doğru anlatmak ve yorumlamak zorundayız; kim için uygun değil? eğer fazla kapalı ve utangaç biriyseniz size uygun olmayabilir. Kadının damarında kan yerine redbull geziyor :) çok bıcır, çok güleryüzlü, konuşkan ve iletişimle daha da yaptğı işe kendisini veriyor.

kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bir sonraki Ankara seyahatinde görüşmek üzere.

parola : meyva salatası :)

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Sahra ile geçen sene görüşmüştüm, yol iş güç için Ankara' ya düşmüşken yeniden görüşelim istedim.

nereden kaldıysak oradan devam. bir gün önceden kılçıksız ve ekstra soruya mahal vermenden hızlı bir randevu, ertesi gün otel odasına tam saatinde geliş. Tabi zaman geçtikçe fiziksel değişimler var, balık eti sevenler lokum bir şey olmuş.

sohbet sırasında flörtöz dokunuşlar, hafif cilve filan, bu işleri iyi beceriyor. tam gfe. güzel öpüşüyor, ten teması bağımlısı iseniz uygun seçim. yatakta sıfır kapris, alternatifi bol pozisyon zenginliği, onu bunu yapmam yok. geniş bir skalada hizmetini sunuyor.

ha bizler burada eğriye eğri doğruya doğru anlatmak ve yorumlamak zorundayız; kim için uygun değil? eğer fazla kapalı ve utangaç biriyseniz size uygun olmayabilir. Kadının damarında kan yerine redbull geziyor :) çok bıcır, çok güleryüzlü, konuşkan ve iletişimle daha da yaptğı işe kendisini veriyor.

kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Bir sonraki Ankara seyahatinde görüşmek üzere.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: SAHRA
    Durum
    Sosyal Coin
    18,397
    Tanıtım Konusu Referansları

Bak bunları duymak harika oldu işte ☺️😘 bi can geldi ki sorma🔥 çok teşekkür ederim hayatım güzel düşüncelerin için her dakikası çok keyifliydi benim içinde 😍 tekrar tekrar beklerim hayatım 🥰

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: imhotep
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • SAHRA
  • SAHRA | Referanslarım
  • isim değişir kalite değişmez
  • 27,830
    Üyeler
    38,845