• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İZMİR
  • KUMSAL İZMİR
  • KUMSAL İZMİR | Referanslarım
  • İzmir Güzelse Sebebi Kumsal ☺️
  • Onaylı Referans İzmir Güzelse Sebebi Kumsal ☺️

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    5,901
    İzmire olan kısa ziyaretime keyif katmak için Kumsal ile irtibata geçtim. İlk mesajdan itibaren samimiyeti ve incall görüşme için sağduyusundan ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum. İlk görüşmemiz olacağı için outcall teklif ettim fakat sorun olmayacağını belirtti sağolsun.Samimiyeti görüştüğümüzde de devam etti ortamı çabucak ısıttı. Çok sempatik, güleryüzlü ve fiziksel olarak da kusursuz bi hanımefendi kendisi. Özel anlarda da kusursuz unutulmayacak anlar yaşattı. Anlatılmaz yaşanır denilen cinsten. İzmire gittiğimde adresim belli. İzmir güzelse sebebi Kumsal ☺️

Durum
    Sosyal Coin
    11,084
    Tanıtım Konusu Referansları
    İzmire olan kısa ziyaretime keyif katmak için Kumsal ile irtibata geçtim. İlk mesajdan itibaren samimiyeti ve incall görüşme için sağduyusundan ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum. İlk görüşmemiz olacağı için outcall teklif ettim fakat sorun olmayacağını belirtti sağolsun.Samimiyeti görüştüğümüzde de devam etti ortamı çabucak ısıttı. Çok sempatik, güleryüzlü ve fiziksel olarak da kusursuz bi hanımefendi kendisi. Özel anlarda da kusursuz unutulmayacak anlar yaşattı. Anlatılmaz yaşanır denilen cinsten. İzmire gittiğimde adresim belli. İzmir güzelse sebebi Kumsal ☺️
    cok teşekkür ederım canm seni tanıdıgıma cok mutlu oldum herzaman beklerim💋💋

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Cem4141 ve Bybysl1
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İZMİR
  • KUMSAL İZMİR
  • KUMSAL İZMİR | Referanslarım
  • İzmir Güzelse Sebebi Kumsal ☺️
  • 27,829
    Üyeler
    38,844