• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • JESİCA
  • JESİCA | Referanslarım
  • Jesica ile Tanışma
  • Onaylı Referans Jesica ile Tanışma

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    5,870
    Merhabalar,

Jesica konusunda buradaki referansları okuduğumda çekinmiştim ama denemekten ne kaybederim diyerek yazdım sevgili jesicaya.

Kendisi ile hızlı ve güzel bir iletişimle randevuyu kararlaştırdık. Evinin konumunu bilindik bir avmnin üstü ve nasıl girişe ulaşacağıma dair detaylı görselleri iletti bana.

Gelelim en önemli kısımlara, ben kendisinden çok memnun kaldım, amatör ruhu ile tamamen sizi mutlu etme çabasında ve bu konuda gayet başarılı. Sevgili Jesica herşey için teşekkür ederim.

@Jesika

Durum
    Sosyal Coin
    18,185
    Merhabalar,

Jesica konusunda buradaki referansları okuduğumda çekinmiştim ama denemekten ne kaybederim diyerek yazdım sevgili jesicaya.

Kendisi ile hızlı ve güzel bir iletişimle randevuyu kararlaştırdık. Evinin konumunu bilindik bir avmnin üstü ve nasıl girişe ulaşacağıma dair detaylı görselleri iletti bana.

Gelelim en önemli kısımlara, ben kendisinden çok memnun kaldım, amatör ruhu ile tamamen sizi mutlu etme çabasında ve bu konuda gayet başarılı. Sevgili Jesica herşey için teşekkür ederim.

@Jesika
    Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: sdcard
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Referansınız için teşekkürler, ben de merak ediyorum kendisini

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,402
    Tanıtım Konusu Referansları
    Merhabalar,

@Jesika
    Çok teşekkür ederim canım sana da beklerim tekrar 💋🥰

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • JESİCA
  • JESİCA | Referanslarım
  • Jesica ile Tanışma
  • 27,830
    Üyeler
    38,845