Onaylı Referans Kalbi Sağlam olanlar için ideal

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@Miss Ariana ile Geçen hafta 2 saatlik program yaptık.Milf ama tam bir kısrak.Aşırı istekli ve arzulu.Dipdiri fiziği ve ilgisi tahrik edici.Hem zevk alıyor hem zevk veriyor.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,785
Paylaşımdaki yazı az ama çok dikkat ve merak ettirici @, tanımayanlar direk Miss Ariana tanıtım sayfasına göz atmış olmalılar, teşekkürler paylaşım için
@Miss Ariana ile Geçen hafta 2 saatlik program yaptık.Milf ama tam bir kısrak.Aşırı istekli ve arzulu.Dipdiri fiziği ve ilgisi tahrik edici.Hem zevk alıyor hem zevk veriyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Biroll ve MILF Zlata
Durum
Sosyal Coin
23,388
Tanıtım Konusu Referansları
Bu çok güzel bir toplantıydı. Tam rahatlama ve diğer güzel şeyler. Görüştüğünüz ve benim hakkımdaki fikriniz için teşekkür ederim. Ziyarete gelmeyi bekliyorum. Tanıştığımıza her zaman sevindim. 👩‍❤️‍💋‍👨💗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Biroll
27,833
Üyeler
38,856
Konular
174,828
Yeni Üye