Onaylı Referans Karakız ile bulutlar üstünde

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
18,939
Kendisiyle görüşmemizin üzerinden biraz zaman geçti. Ama bana yaşattığı güzel anlar dün gibi. Fiziği harika, yatakta aktif, vücudunu esirgemeyen ve sohbette dobra dobra bir hatun kendisi. Tekrar görüşmek istediğim bayanlar arasında :) her şey için teşekkürler esmer bomba @KARAKIZ

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Kendisiyle görüşmemizin üzerinden biraz zaman geçti. Ama bana yaşattığı güzel anlar dün gibi. Fiziği harika, yatakta aktif, vücudunu esirgemeyen ve sohbette dobra dobra bir hatun kendisi. Tekrar görüşmek istediğim bayanlar arasında :) her şey için teşekkürler esmer bomba @KARAKIZ

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
27,999
Tanıtım Konusu Referansları
Ahhh ben teşekür ederim değerli vaktinden zaman ayırıp yorum yazdığın için referans yazdığın için ben teşekkür ederim tekrar her zaman beklerim🙏😘

Beğenenler:
  • AlevAlev
  • Beğen
Tepkiler: dede ve oldboys
Durum
Sosyal Coin
91,213
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: oldboys
27,844
Üyeler
38,862
Konular
174,799
Yeni Üye