• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Kartal'daki kazak pembişler

Durum
    Sosyal Coin
    4,497
    Bu işlerin nasıl yürüdüğünü kimse bilemez , Türkiye de bile şarkıcılar türkücüler eski futbolcular sanal işletmelerle elele, her alanda moda tabirle yapılar kurulmuş, . Bu kızlar da burda çalışacak ,elini sallayarak geri dönecek ,hayal bunlar.Hepsinin arkasında birileri var.Geçen burda yeni yasaklı bi pembişi aradım , müsaitmiş gittim , yasaklısın hayırdır dedim, aa ne yasağı dedi sayfasını bile birileri yönetiyor anlayacağınız.
    Belki de tam olarak bu yüzden yasaklıdır çünkü forumda aracı bulundurmak veya hesabını başkasının yönetmesi yasak

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    4,497
    Ben şahsen mesafeliyim bu yapıya. Olumsuz referans sayısı görece en yüksek bu hanımlarda gibi. Belki gençliklerinden, belki çekingenliklerinden, bilemiyorum. Ama sanki frekans tutturmak zor gibi..
    Çekingenlikten değil tam tersine hepsi çok girişken; mümkün olduğunca fazla görüşme yapıp, biriktirebileceği kadar maksimum parayı biriktirip ülkemizi terk etmek istiyorlar. Bu nedenle de bazen yorgun oluyorlar, bazen akşamdan kalma, bazen üst üste seanslardan çıkmış ve bu nedenlerle öz bakımlarına yeterince zaman ayıramamış olabiliyorlar. Bazen de daha yağlı kapı bulduğu için sizinle olan randevusunu ekip sizi engellemiş oluyorlar. Bu nedenle de olumsuz referansları fazla.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Human Being, azzka ve RelaxMode
    Durum
    Sosyal Coin
    20,062
    Buradaki arkadaşlarla bazıları ile görüştüm genel olarak bir sorun yaşamadım ancak aracı olma ihtimali yüksek şöyle düşün Türkçe konuşamayan kız WhatsApp tan seninle yazisiyor ve forumda cevap veriyor

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: su27
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Buradaki arkadaşlarla bazıları ile görüştüm genel olarak bir sorun yaşamadım ancak aracı olma ihtimali yüksek şöyle düşün Türkçe konuşamayan kız WhatsApp tan seninle yazisiyor ve forumda cevap veriyor
    Bravo tespitinize ,bana bozuk türkçe ile yazana rastlamadım daha , buradaki arkadaşlar ekip filan yok ,bu kızlar turist gelmiş bu işlere bulaşmış sanıyorlar galiba, ilginç bi yaklaşım .

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    8,994
    @Esmar hanıma ulaşamıyorum bilgilerine artık buradan ayrıldı mı tamamen geçeçi mi yok bilginiz var mı ?

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,825
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,741
    Yeni Üye