• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • Kendini polis olarak tanıtıp...
  • Kendini polis olarak tanıtıp rahatsız edenler hk.

Durum
    Sosyal Coin
    18,939
    Merhaba. Forum harici nadiren de olsa bilgi talebinde bulunduğum numaralar oluyor (bazı durumlarda forumda ücret bilgisi olmayan pembişlere de mecburen yazıyorum bilgi alabilmek için..).

Geçenlerde 0507'li bir numara aradı ve bana adımla hitap ederek ... karakolundan ulaştığını ve polis memuru olduğunu belirtti. Sonrasında tanimadiğim bir bayani ad soyad vererek sordu ve bu kişiden muhtelif tarihlerde eskort olduğu için bilgi talebinde bulunduğumu söyledi. Ben karşi tarafın beklediği paniklemeyi yapmadikça ses tonunu artirdi. Benimle diyaloğa giremeyince en sonunda ifadeye çağrılacağimi söyledi bağirarak.. Ben yine soğuk kanlı kalarak sadece "bu iddiayı kabul etmiyorum" diyerek telefonu kapattim. Hep söylüyoruz forum harici iletişime geçmek gerçekten sıkıntılı. Hoş numaralarımız zaten herkesin elinde ama böyle can sıkıcı durumlara hiç prim vermemek adına 2. Bir hat şart. Konuyu özellikle forum dışına açtim. Yanliş anlaşilma olmasini istemem tam tersine forumun güvenilirliğine dikkat çekmek istedim. Numarayi engellemedim bu arada. Ama tekrar iletişim sağlâmadi. İyi günler dilerim

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Arda1 ve gambit35
    Durum
    Sosyal Coin
    3,301
    Merhaba. Forum harici nadiren de olsa bilgi talebinde bulunduğum numaralar oluyor (bazı durumlarda forumda ücret bilgisi olmayan pembişlere de mecburen yazıyorum bilgi alabilmek için..).

Geçenlerde 0507'li bir numara aradı ve bana adımla hitap ederek ... karakolundan ulaştığını ve polis memuru olduğunu belirtti. Sonrasında tanimadiğim bir bayani ad soyad vererek sordu ve bu kişiden muhtelif tarihlerde eskort olduğu için bilgi talebinde bulunduğumu söyledi. Ben karşi tarafın beklediği paniklemeyi yapmadikça ses tonunu artirdi. Benimle diyaloğa giremeyince en sonunda ifadeye çağrılacağimi söyledi bağirarak.. Ben yine soğuk kanlı kalarak sadece "bu iddiayı kabul etmiyorum" diyerek telefonu kapattim. Hep söylüyoruz forum harici iletişime geçmek gerçekten sıkıntılı. Hoş numaralarımız zaten herkesin elinde ama böyle can sıkıcı durumlara hiç prim vermemek adına 2. Bir hat şart. Konuyu özellikle forum dışına açtim. Yanliş anlaşilma olmasini istemem tam tersine forumun güvenilirliğine dikkat çekmek istedim. Numarayi engellemedim bu arada. Ama tekrar iletişim sağlâmadi. İyi günler dilerim
    Sıkıntılı bir durum özellikle evliler için.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: oldboys
    Durum
    Sosyal Coin
    13,033
    Forum dışınada yüzmemek lazım macera aramaya gerek Yok çok geçmiş olsun zamparalığın birinci kuralı güven dir .ne sayfalar var özellikle x te kadının resimleri victoria secret mankeni gibi gecelik 5 k yazmış resimdeki kadınla 5 k ya kahve icemezsin .

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: oldboys
    Durum
    Sosyal Coin
    45,259
    Hiç bir polis telefondan bilgi vermez bilgi istemez sadece ifadeye davet eder kapınıza dahi polis gelse konuyu söylemez karakol veya bağlı bulunduğu il-ilce emniyet birimlerinde ki buro-amirliklere davet eder -götürür bunlara prim vermeyin

Durum
    Sosyal Coin
    27,101
    Hiç bir polis telefondan bilgi vermez bilgi istemez sadece ifadeye davet eder kapınıza dahi polis gelse konuyu söylemez karakol veya bağlı bulunduğu il-ilce emniyet birimlerinde ki buro-amirliklere davet eder -götürür bunlara prim vermeyin
    Aynen, geçenlerde beni de karakoldan aradılar ifade için. Konu ne dedim, bilmiyoruz savcı bilir dediler. Neyse gittik verdik ifademizi, 3-4 yıl önce Ankarada görüştüğüm bi pembişin ( forum dışı) bi davasında tanık olarak ifademi aldılar. Otel kaydından yakalamışlar 😊
    Bu vesile ile özellikle evli arkadaşların dikkat etmesi önemli. Iban ile ödeme ve outcall görüşme de ileride süpriz yaşayabilirsiniz, bu risk hep var…

• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • Kendini polis olarak tanıtıp...
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,728
    Yeni Üye