• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • NİL LİNİ
  • NİL LİNİ | Referanslarım
  • Keyifli Geçen Bir Görüşme
  • Onaylı Referans Keyifli Geçen Bir Görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    791
    Selamlar, yaklaşık 15 gün önce görüşmüştük fakat yeni müsait olabildim görüşlerimi aktarmak için.

Açıkçası çok hoş ve alımlı bir kadın. Çok samimi aynı zamanda. Boyu gerçekten uzun. Samimiyeti rahat olmanızı sağlıyor. Evi çok temiz, konumu da kolay bir yerde. Evin dekorasyonu çok güzel. Özellikle yatak odasının :) Tavanda ve yan duvarlarda aynalar var. Yatak odasına çok farklı hava katarken onun muhteşem vücudunu da izliyor olmanız o sırada ekstra haz verici.

Detaylara girmek istemiyorum. Çok keyifli vakit geçirdim. Onun da geçirdiğini düşünüyorum :)

Tekrar görüşeceğim biri kesinlikle. O deneyim yaşanmalı.

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: Adam, HERDİF24, dede ve 5 diğerleri
    Durum
    Sosyal Coin
    4,847
    Tanıtım Konusu Referansları
    Selamlar, yaklaşık 15 gün önce görüşmüştük fakat yeni müsait olabildim görüşlerimi aktarmak için.

Açıkçası çok hoş ve alımlı bir kadın. Çok samimi aynı zamanda. Boyu gerçekten uzun. Samimiyeti rahat olmanızı sağlıyor. Evi çok temiz, konumu da kolay bir yerde. Evin dekorasyonu çok güzel. Özellikle yatak odasının :) Tavanda ve yan duvarlarda aynalar var. Yatak odasına çok farklı hava katarken onun muhteşem vücudunu da izliyor olmanız o sırada ekstra haz verici.

Detaylara girmek istemiyorum. Çok keyifli vakit geçirdim. Onun da geçirdiğini düşünüyorum :)

Çok teşekkür ederim nazik iltifatlarınla beni çok mutlu ettin yatakta mutlu ettiğin gibi yuzumdeki tebessumun sebebisin senin ile vakit geçirmek birvanaya çıkmak benim için haz dolu saatlerdi en kısa zamanda tekrarlıyalım anlatılamazları yaşıyalom 💋😈

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: dede, Arda1, Nihatk ve 2 diğerleri
    Durum
    Sosyal Coin
    791
    Çok teşekkür ederim nazik iltifatlarınla beni çok mutlu ettin yatakta mutlu ettiğin gibi yuzumdeki tebessumun sebebisin senin ile vakit geçirmek birvanaya çıkmak benim için haz dolu saatlerdi en kısa zamanda tekrarlıyalım anlatılamazları yaşıyalom 💋😈
    😘😘 mutlaka geleceğim :)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    13,637

kesinlikle haklısın... kıskandım sizi şimdi... en kısa zamanda görüşmek istiyorum tekrar be de

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • NİL LİNİ
  • NİL LİNİ | Referanslarım
  • Keyifli Geçen Bir Görüşme
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761