Forumun hızlı üyelerinden olmayan bendeniz ile Yağmur Hanımın yolları kaderin ağlarını örmesi ile kesişti diyebilirim. İyi ki de kesişmiş 
Kendisi ile 3 saatlik bir programımız oldu. Apar topar randevulaşılmasına rağmen, süreci iyi yönetti ve hatta randevu saatinden yarım saat öncesinde beni kabul etti. Özenilmiş sıcak bir karşılamanın ardından, yeni gelinin tatlı telaşı konseptindeki evin mutfağında muhabbete başladık
Kendisinin de benim de forum ve ortam tecrübemiz az olduğundan, güzel bir muhabbetle buzlarımızı çözdük. Akşam saatleri olduğundan yemeğimizi söyledik, beklerken de buzları tamamen erittik
Hızlı ilk seansın ardından, yemeğe geçip muhabbeti koyulaştırdık. Bu durum elbette kişiseldir fakat hem kafa hem ten uyumunu yakalayabildiğim için çok mutlu oldum. İkinci ve üçüncü seanslar dillere destandı. Ön sevişme, oral, pozisyon zenginliği vs benim için gayet yeterliydi. Birisinin parfümünü sevmek kolaydır ama ten kokusunu sevmek başka! Kurak çöllerde kavrulmuş bedenime baharı getiren @Yağmur damlası ’na sevgiler öpücükler 

Kendisi ile 3 saatlik bir programımız oldu. Apar topar randevulaşılmasına rağmen, süreci iyi yönetti ve hatta randevu saatinden yarım saat öncesinde beni kabul etti. Özenilmiş sıcak bir karşılamanın ardından, yeni gelinin tatlı telaşı konseptindeki evin mutfağında muhabbete başladık