Açı,ışık...Daha da önemlisi iyi bir makina ve usta bir çekiciMe yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()
Hahahahha sesli güldüm resmenAçı,ışık...Daha da önemlisi iyi bir makina ve usta bir çekici![]()
Yapma yanarsınYaktın yiktin kül ettin erittin beni![]()
Me yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()
Me yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()
Gülümsetebilmek, ne güzelHahahahha sesli güldüm resmen![]()
Çok çok iyisin süper ötesi hemdeMe yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()
görmek lazım o zamanMe yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()
En sevdiği şeyler ellerinin arasında kapalı kalmasınNe yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()
Gel ve aç ozamanEn sevdiği şeyler ellerinin arasında kapalı kalmasın
Popo şart oldu. Sponsor arıyorum.Sen buna kötü mü diyorsun, bence kendine haksızlık ediyorsun![]()
Güzel espriAçı,ışık...Daha da önemlisi iyi bir makina ve usta bir çekici![]()
Sen herzaman çok iyisin canımNe yaparsam yapayım fotoğraf ta kötüyüm.ama görenler daha iyisin diyor. Açı önemli demekki
![]()