• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Masal'la masal gibi..
  • Onaylı Referans Masal'la masal gibi..

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    8,178
    Masal Hn ile hafta içi randevu oluşturup ctesi görüştük,,seksi iç çamaşırları ile açtı kapıyı ,çok güzel bir yüze sahip aynı zamanda kısa saçları da çok yakışmış kendisine,,, kahve ve zengin ikramları eşliğinde yapılan sohbetimiz sonrası duş faslınıda geçtik ve beklenen anlar gelip çattı,, yatak odası kısmı için sadece şunu diyebilirim EFSANEE,,ayrıca evi son derece temizdi ,,en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Masal hn'cim teşekkürler yaşattıkların için

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    • AlevAlev
    Tepkiler: Hawkeye, BESTE, dede ve 1 kişi daha
    Durum
    Sosyal Coin
    56,321
    Tanıtım Konusu Referansları
    Masal Hn ile hafta içi randevu oluşturup ctesi görüştük,,seksi iç çamaşırları ile açtı kapıyı ,çok güzel bir yüze sahip aynı zamanda kısa saçları da çok yakışmış kendisine,,, kahve ve zengin ikramları eşliğinde yapılan sohbetimiz sonrası duş faslınıda geçtik ve beklenen anlar gelip çattı,, yatak odası kısmı için sadece şunu diyebilirim EFSANEE,,ayrıca evi son derece temizdi ,,en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Masal hn'cim teşekkürler yaşattıkların için
    Güzel iltifatların İçin teşekkürler bebeğim 😻😻😻Bende çok memnun oldum seninle tanıştığıma tatlım 😌Çok kibar, hoş sohbetli, tatlı bir beyefendisiniz.😙😙Umarım en kısa zamanda tekrarlarız bebeğim 💋 💋

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: mtador
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • BESTE
  • BESTE | Referanslarım
  • Masal'la masal gibi..
  • 27,829
    Üyeler
    38,844