• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MELTEM
  • MELTEM | Referanslarım
  • Meltem Hanım ile İlk Tanışma
  • Olumlu Görüşme Meltem Hanım ile İlk Tanışma

Olumlu görüşme referansıdır.
    Durum
    Sosyal Coin
    4,876
    Cumartesi günü @Meltem Hanım’a yazdım, sağ olsun hemen cevap verdi ve netleştirdik programı. İki saatlik bir program ile tanışma fırsatı buldum kendisiyle, ama ne tanışma… Misafirperverliği, ilgisi, yüz güzelliği, diri ve mankenlere taş çıkartacak fiziği ile her şeyiyle 10/10 bir iki saat geçirdim sayesinde. Bu kadar mutlu ayrılacağımı asla tahmin edemezdim, bağımlısı olacağım sanırsam :). Her şey için çok teşekkür ediyorum.

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Cumartesi günü @Meltem Hanım’a yazdım, sağ olsun hemen cevap verdi ve netleştirdik programı. İki saatlik bir program ile tanışma fırsatı buldum kendisiyle, ama ne tanışma… Misafirperverliği, ilgisi, yüz güzelliği, diri ve mankenlere taş çıkartacak fiziği ile her şeyiyle 10/10 bir iki saat geçirdim sayesinde. Bu kadar mutlu ayrılacağımı asla tahmin edemezdim, bağımlısı olacağım sanırsam :). Her şey için çok teşekkür ediyorum.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:

dede

Sosyal Forum
    Durum
    Sosyal Coin
    171,641
    referans için teşekkürler.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    1,827
    @Meltem Hanim Bu hafta ici musaitseniz bende gorusme saglamak isterim hafta ici whatsapdan yazacagim olumlu donus yaparsaniz sevinirim

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MELTEM
  • MELTEM | Referanslarım
  • Meltem Hanım ile İlk Tanışma
  • 27,828
    Üyeler
    38,843
    Konular
    174,755