• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MELTEM
  • MELTEM | Referanslarım
  • Mermer Meltem
  • Olumlu Görüşme Mermer Meltem

Olumlu görüşme referansıdır.
    Durum
    Sosyal Coin
    23,717
    Meltem’le çok güzel 4 saat geçirdim. Bu kadar methiyeler dizilen kadınlardan emin olamıyorum ama Meltem hakkında ne yazılıp çizilmişse çarpı 5 yapın. Mermeri oymuşlar sanki öyle güzel fiziği var çıtı pıtı, kıvrımlı dolgun, pürüzsüz. O siyah jartiyerin içinde harikaydı. Evinin konsepti, temizliği harika. Size olan ilgisi alakası hiç bitmiyor tek odağı sizsiniz. Sevişmesi oralı beni benden aldı:) Kendisi hakkında yazılan ne varsa eksiği yok fazlası var daha da uzatmaya gerek yok o yüzden. Güzel anlar yaşadım kendisiyle tekrar blushımı alıp gideceğim:)

Durum
    Sosyal Coin
    12,824
    Bi anda anılarım canlandı ah ah ne günlerdi 😅😅 bilirim o etkiyi aşık eder insanı öyle bir kadın cidden

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: DarkNight1
    Durum
    Sosyal Coin
    25,418
    Paylaşım için teşekkürler, @Meltem hanımın mükemmel olduğu zaten buğday teni ve seksi fotoğraflarından çok belli

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Meltem’le çok güzel 4 saat geçirdim. Bu kadar methiyeler dizilen kadınlardan emin olamıyorum ama Meltem hakkında ne yazılıp çizilmişse çarpı 5 yapın. Mermeri oymuşlar sanki öyle güzel fiziği var çıtı pıtı, kıvrımlı dolgun, pürüzsüz. O siyah jartiyerin içinde harikaydı. Evinin konsepti, temizliği harika. Size olan ilgisi alakası hiç bitmiyor tek odağı sizsiniz. Sevişmesi oralı beni benden aldı:) Kendisi hakkında yazılan ne varsa eksiği yok fazlası var daha da uzatmaya gerek yok o yüzden. Güzel anlar yaşadım kendisiyle tekrar blushımı alıp gideceğim:)
    Referans için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MELTEM
  • MELTEM | Referanslarım
  • Mermer Meltem
  • 27,829
    Üyeler