Onaylı Referans Milana ile Rüya Gibi Bir Görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
7,242
Merhaba,

Forumdaki ilk mesajım ama bunu atmasam olmazdı. Bu akşam @Milana Hanım ile planladığımız görüşmede beni çok sıcak karşıladı. Enerjisi ve sıcakkanlılığıyla sanki uzun süredir tanışıyormuşuz gibiydik. Görüşme boyunca ilgisi, zaman kaygısı olmadan nazik davranışları ve tabi ki o mükemmel ateşiyle yakıp kavurdu. İlk fırsatta tekrar görüşeceğim kendisiyle.

Durum
Sosyal Coin
12,486
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba,

Forumdaki ilk mesajım ama bunu atmasam olmazdı. Bu akşam @Milana Hanım ile planladığımız görüşmede beni çok sıcak karşıladı. Enerjisi ve sıcakkanlılığıyla sanki uzun süredir tanışıyormuşuz gibiydik. Görüşme boyunca ilgisi, zaman kaygısı olmadan nazik davranışları ve tabi ki o mükemmel ateşiyle yakıp kavurdu. İlk fırsatta tekrar görüşeceğim kendisiyle.
Çok teşekkür ederim canım referansım için yine beklerim ❤🤩💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
2,083
Merhaba,

Merhabalar yer Şişli de nerde acaba rica etsem yazarsanız gitmeyi düşünüyorum da teşekkürler şimdiden

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,242
Merhabalar yer Şişli de nerde acaba rica etsem yazarsanız gitmeyi düşünüyorum da teşekkürler şimdiden
Merhaba,

Benim buradan yazmam doğru olmaz ancak Milana Hanım ile telefon numarası üzerinden iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır.

İyi akşamlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,083
Merhaba,

Benim buradan yazmam doğru olmaz ancak Milana Hanım ile telefon numarası üzerinden iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır.

İyi akşamlar
Sadece mevki olarak sormuştum tabiki tam yerini söylemenizi istemem y8nede çok teşekkür ederim dönüşünüz için teşekkür

Beğenenler:
27,832
Üyeler
38,851
Konular
174,811
Yeni Üye