• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ALYA DEMİREL
  • ALYA DEMİREL | Referanslarım
  • Minik fıstıkla 2.part ♥️
  • Onaylı Referans Minik fıstıkla 2.part ♥️

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    12,393
    Sevgili @Alya Demirel ile dün akşam saatlerinde 4 saatlik program için tekrardan bir araya geldik.Kendisi tam saatinde odaya geldi ve girdiği gibi enerjisini hissettirdi.Ondan istediğim birkaç şeyi de yanına almıştı(O kadar da düşünceli 😄)
    Oturup güzel bir sohbete koyulduk, birazcık da hasret giderdik.Her konudan konuşabilecek, çok pozitif ve samimi bir güzellik kendisi.
    Duş almak için müsaade istedi ve çıktığında özel anlara başlangıç yaptık.Yine gayet hareketli ve ateşli anlar yaşandı.Karşı tarafı memnun etmek için sınırları çerçevesinde ne isterseniz yapıyor diyebilirim.Birkaç seans daha beraber olup aralarda sohbet muhabbetle tatlı anlar yaşadık.
    Özel anlar, yatak faslı ve yaptığı iş bir kenara dursun hepsinden öte çok iyi bir insan, çok iyi bir dinleyici ve anlatıcı.Zaten dolu dolu sohbet ettik ama saatlerce devam etsek sıkılmazdım.
    Birbirimize ayırdığımız sürenin sonuna geldiğimizde sıkı sıkı sarılıp kendisini yolcu ettim, umarım o da programımızdan benim kadar keyif almıştır.
    Tekrardan her şey için teşekkürler tatlı kız, hayatta yaşayacağın her şey hayal ettiklerinden daha güzel olsun.Kendine çok çok iyi bak 😘😘

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Sevgili @Alya Demirel ile dün akşam saatlerinde 4 saatlik program için tekrardan bir araya geldik.Kendisi tam saatinde odaya geldi ve girdiği gibi enerjisini hissettirdi.Ondan istediğim birkaç şeyi de yanına almıştı(O kadar da düşünceli 😄)
    Oturup güzel bir sohbete koyulduk, birazcık da hasret giderdik.Her konudan konuşabilecek, çok pozitif ve samimi bir güzellik kendisi.
    Duş almak için müsaade istedi ve çıktığında özel anlara başlangıç yaptık.Yine gayet hareketli ve ateşli anlar yaşandı.Karşı tarafı memnun etmek için sınırları çerçevesinde ne isterseniz yapıyor diyebilirim.Birkaç seans daha beraber olup aralarda sohbet muhabbetle tatlı anlar yaşadık.
    Özel anlar, yatak faslı ve yaptığı iş bir kenara dursun hepsinden öte çok iyi bir insan, çok iyi bir dinleyici ve anlatıcı.Zaten dolu dolu sohbet ettik ama saatlerce devam etsek sıkılmazdım.
    Birbirimize ayırdığımız sürenin sonuna geldiğimizde sıkı sıkı sarılıp kendisini yolcu ettim, umarım o da programımızdan benim kadar keyif almıştır.
    Tekrardan her şey için teşekkürler tatlı kız, hayatta yaşayacağın her şey hayal ettiklerinden daha güzel olsun.Kendine çok çok iyi bak 😘😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    26,352
    Tanıtım Konusu Referansları
    canım hem güzel dileklerin hem keyifli geçirdiğimiz 4 saat için teşekkür ederim. uzun aradan sonra seni görmek mutlu etti beni. görüşmek üzere kendine iyi bak canımmm 🥰🥰😘 seviliyorsun 💞

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: gaucho4
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • ALYA DEMİREL
  • ALYA DEMİREL | Referanslarım
  • Minik fıstıkla 2.part ♥️
  • 27,829
    Üyeler
    38,844