• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • JESİCA
  • JESİCA | Referanslarım
  • "Minyatür" Tatar Güzeli
  • Onaylı Referans "Minyatür" Tatar Güzeli

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    16,564
    Uzunca bir aradan sonra yurda dönünce foruma baktığımda; fotoğraflarından gözümü alamadığım @Jesica 'dan anlık olarak randevu talep ettim. Şanslıydım, hemen randevu oluşturduk. Jesica Kartal’daki bilindik AVM üstü rezidansta görüşüyor. Kapıdan beni almaya geldiğinde “minyatür” bir tatar güzeli ile karşılaştım. Minyatür diyorum çünkü fotoğraflarına bakmaktan ölçülerine pek dikkat etmemiştim, ancak şanslıydım çünkü minik hatunlara bayılırım. Kendisi beni gerçekten memnun etmek için elinden geleni yaptı ve yanından gayet mutlu bir şekilde ayrıldım. Şimdi Jesica’yı tekrar ziyaret etmenin planlarını yapıyorum. Teşekkürler Jesica.

Durum
    Sosyal Coin
    18,774
    Uzunca bir aradan sonra yurda dönünce foruma baktığımda; fotoğraflarından gözümü alamadığım @Jesica 'dan anlık olarak randevu talep ettim. Şanslıydım, hemen randevu oluşturduk. Jesica Kartal’daki bilindik AVM üstü rezidansta görüşüyor. Kapıdan beni almaya geldiğinde “minyatür” bir tatar güzeli ile karşılaştım. Minyatür diyorum çünkü fotoğraflarına bakmaktan ölçülerine pek dikkat etmemiştim, ancak şanslıydım çünkü minik hatunlara bayılırım. Kendisi beni gerçekten memnun etmek için elinden geleni yaptı ve yanından gayet mutlu bir şekilde ayrıldım. Şimdi Jesica’yı tekrar ziyaret etmenin planlarını yapıyorum. Teşekkürler Jesica.
    referans için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Ermanda
    Durum
    Sosyal Coin
    2,402
    Tanıtım Konusu Referansları
    Sana da çok teşekkür ederim , çok güzel oldu seni bekliyorum çok 💋

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • JESİCA
  • JESİCA | Referanslarım
  • "Minyatür" Tatar Güzeli
  • 27,829
    Üyeler