• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MİRAA
  • MİRAA | Referanslarım
  • Mira ve Elisa rüya gibi dakikalar
  • Duo Görüşme Mira ve Elisa rüya gibi dakikalar

Duo Görüşme duyuru ve referans konusudur
    Durum
    Sosyal Coin
    15,195
    Merhaba herkese dün gece ne zamandır aklımda olan @Miraa ile bir program planladık.Anadolu yakasında olmama rağmen gece geç saatler de trafik olmadiğı için gidip bir tanışmalıyım dedim ve gittim 😀. Ev rahat bir konumda sadece çok araç olduğu icin malum biraz ileriye arabayi park edebildim.Eve girdimde resimlerdekinden daha da tatli bir güzellik beni karşıladı.İçerde @Elisaa da vardı gercekten oda cok tatlı mi tatlı bir kız. Başladik gece vakti sohbete baya sohbetleri çok keyifli. Sonrası da mira dan güzel bir teklif geldi duo yapalım mı? diye sordu bende neden olmasın uzun zamandir duo bir görüşme yapmamiştım.Güzel anlara cok değinmeyeceğim ama rüya gibi dakikalarda 2 güzel tatliş kızla olmak ayrı güzel. Bu arada yaş olarak kendilerine de söyledim max 19-20 gösteriyor normal olarak 22 yasindalar ama daha da geç gösteriyorlar.O kadar yol gelmeme değdi diyebilirim yine misafirleri olacağıma eminim yakın zamanda bağımlisi olucam gibi.@Miraa ve @Elisaa tekrardan cok teşekkür ederim 🥰🥰😘😘 devamı olucak

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Merhaba herkese dün gece ne zamandır aklımda olan @Miraa ile bir program planladık.Anadolu yakasında olmama rağmen gece geç saatler de trafik olmadiğı için gidip bir tanışmalıyım dedim ve gittim 😀. Ev rahat bir konumda sadece çok araç olduğu icin malum biraz ileriye arabayi park edebildim.Eve girdimde resimlerdekinden daha da tatli bir güzellik beni karşıladı.İçerde @Elisaa da vardı gercekten oda cok tatlı mi tatlı bir kız. Başladik gece vakti sohbete baya sohbetleri çok keyifli. Sonrası da mira dan güzel bir teklif geldi duo yapalım mı? diye sordu bende neden olmasın uzun zamandir duo bir görüşme yapmamiştım.Güzel anlara cok değinmeyeceğim ama rüya gibi dakikalarda 2 güzel tatliş kızla olmak ayrı güzel. Bu arada yaş olarak kendilerine de söyledim max 19-20 gösteriyor normal olarak 22 yasindalar ama daha da geç gösteriyorlar.O kadar yol gelmeme değdi diyebilirim yine misafirleri olacağıma eminim yakın zamanda bağımlisi olucam gibi.@Miraa ve @Elisaa tekrardan cok teşekkür ederim 🥰🥰😘😘 devamı olucak

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    11,074
    İki tarafa da hatta 3 tarafada tebrikler. Çağla hanım, mira hanım ve elisaa hanım radarımda olmakla beraber sanırım artık Avrupa yakasındalar. 🤷🏻‍♂️

Benim için şanssızlık Avrupa yakasında oturanlar için ise çok güzel hanımlar🤗 ortak noktaları da maaşallah büyük göğüsler 😂😂 çölde vaha gibi resmen…

Trio arayan bir arkadaş vardı bence bu üçlemeyi bir düşünsün hanımefendiler ile 😂

Herkes keyifli deneyimler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Miraa ve Çağlaa
    Durum
    Sosyal Coin
    9,150
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederiz hayatım bol bol görüşmelerimiz dileğiyle öpüyorum💋 💋

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: thata, kawabanga ve muratçakar11
    Durum
    Sosyal Coin
    16,043
    Tanıtım Konusu Referansları
    İki tarafa da hatta 3 tarafada tebrikler. Çağla hanım, mira hanım ve elisaa hanım radarımda olmakla beraber sanırım artık Avrupa yakasındalar. 🤷🏻‍♂️

Benim için şanssızlık Avrupa yakasında oturanlar için ise çok güzel hanımlar🤗 ortak noktaları da maaşallah büyük göğüsler 😂😂 çölde vaha gibi resmen…

Trio arayan bir arkadaş vardı bence bu üçlemeyi bir düşünsün hanımefendiler ile 😂

Herkes keyifli deneyimler
    😘🙈

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: thata
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • MİRAA
  • MİRAA | Referanslarım
  • Mira ve Elisa rüya gibi dakikalar
  • 27,823