Merhaba forumdaşalar.
Biraz aradan sonra yine bir görüşme ile karşınızdayım.
Bu seferki keşfim de yine forumda yeni olan birisi tabiki.
Henüz ilk görüşmelerden bir tanesini benimle gerçekleştirdi.
İletişim: yazdığım ilk andan görüşme anına kadar doğru ve güzel bir iletişim kuruldu.
Partner: kahve rengi gözlü sarışın (orijinal değil) dudakları dolgulu ilanda belirttiği yaşlarda genç ve amatör diyebileceğimiz seviyede.
Sohbeti güzel, sigara kullanıyor
Vucud güzelliğine diyecek yok gerçekten yaşının karlılığı diri bir vucudu var, özellikle göğüslerine hayran kaldığımı söylemeden geçemem, hatta kendisinin onayı ile aşağıdaki fotoyu sizin için paylaşıyorum.
Görüşme: beklediğim gibi geçti, isteklerimize karşılık veriyor, yukarı da belirttiğim gibi yeni olduğu için diğer tecrübeli partnerler ile karşılaştırmak doğru olmaz.
Amatör ruh seviyorsanız tavsiye ederim.
Kendisine beni kırmayıp mesefa uzak olmasına rağmen geldiği için teşekkür ederim tekrardan
kendisiyle tekrardan görüşmek isterim. Arkadaşlarınında kulaklarını çınlattık onları da tanımak dileğiyle.
Daha nice güzel görüşmelerimiz olsun @Miraa
Biraz aradan sonra yine bir görüşme ile karşınızdayım.
Bu seferki keşfim de yine forumda yeni olan birisi tabiki.
Henüz ilk görüşmelerden bir tanesini benimle gerçekleştirdi.
İletişim: yazdığım ilk andan görüşme anına kadar doğru ve güzel bir iletişim kuruldu.
Partner: kahve rengi gözlü sarışın (orijinal değil) dudakları dolgulu ilanda belirttiği yaşlarda genç ve amatör diyebileceğimiz seviyede.
Sohbeti güzel, sigara kullanıyor
Vucud güzelliğine diyecek yok gerçekten yaşının karlılığı diri bir vucudu var, özellikle göğüslerine hayran kaldığımı söylemeden geçemem, hatta kendisinin onayı ile aşağıdaki fotoyu sizin için paylaşıyorum.
Görüşme: beklediğim gibi geçti, isteklerimize karşılık veriyor, yukarı da belirttiğim gibi yeni olduğu için diğer tecrübeli partnerler ile karşılaştırmak doğru olmaz.
Amatör ruh seviyorsanız tavsiye ederim.
Kendisine beni kırmayıp mesefa uzak olmasına rağmen geldiği için teşekkür ederim tekrardan

Daha nice güzel görüşmelerimiz olsun @Miraa