Mis kokulu kadınlar 2

Durum
Sosyal Coin
2,914
Bu gruba katılma nedenim mis kokulu kadınlardır. Hiçbirini, bir meta olarak görmüyorum. Katılmadan önce, bu gruptaki üç hanımefendi ile görüştüm. Her biri beni kendine hayran etti. Beni o kadar güzel idare ettiler ki. Buradaki erkeklerin de onlara hayran olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar zor birşey yaptıklarını herkes bilmeli. Ne türlü bir insanla karşılaşacağını bilmeden, güler yüz göstermek ve aşk yaşamak. Tirübünlere falan oynamıyorum, kalbimden geçeni yazıyorum. Ne olur onlara nazik olun. Onları sevin... Saygılarımla...

Beğenenler:
  • Beğen
  • AlevAlev
Tepkiler: Eylül Umay, Emre1626 ve piyade
Durum
Sosyal Coin
9,745
Sevişmenize sağlık...

Ancak kim bu 3 güzel kadın, isim vermeyecek misiniz efendim?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,914
Sevişmenize sağlık...

Ancak kim bu 3 güzel kadın, isim vermeyecek misiniz efendim?
@Meltem Kadıköy ve şimdi ne yazık ki artık grupta olmayan @Başak Maltepe ve @Beyzahan. Onları neden merak ettin?

23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,578
@Meltem Kadıköy ve şimdi ne yazık ki artık grupta olmayan @Başak Maltepe ve @Beyzahan. Onları neden merak ettin?

@Meltem hanım değişik bir aurası var. 2 defa misafir oldum. Sohbeti ve insanı rahatlatması çok hoş.
Kozyatağı Beyza hanım sanırım
Hanım efediyi merak ediyorum aslında.
Paylaşım ve sohbet için teşekkürler.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,679

Hocam Beyza hanıma nereden ulaşabilirim bir bilgin var mı? Sosyal medya hesabını da bulamadım bıraktı mı yoksa?

Beğenenler:
27,833
Üyeler
38,855
Konular
174,821
Yeni Üye