• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Muhteşem bir hanımefendi
  • Onaylı Referans Muhteşem bir hanımefendi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    1,367
    Geçen hafta cuma günü Tomris hanımla görüşme yaptık. Yorumları gördükten sonra zaten aklımda herhangi bir soru işareti kalmamıştı, kendisiyle görüştükten sonra kelimelerin yetersiz kaldığını düşünüyorum. Evi nezih bir semtte ulaşımı ise gayet kolay. Hem muhabbet hem de seks açısından muhteşem birisi. Iki seans yaptık beni yedi yedi resmen :)) vücudu mükemmel, gözleri bakışları ise insanın içini eritecek cinsten. Bana hayatımda yaşamadığım bir deneyim yaşattı diyebilirim şaşkın şaşkın bakışlarımdan o da anlamıştır herhalde :D. Kendisine her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum.

Avtandil

ავთანდილ
    Durum
    Sosyal Coin
    8,504
    Paylaşım için teşekkürler @TOMRİS lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: TOMRİS
    Durum
    Sosyal Coin
    56,297
    Tanıtım Konusu Referansları
    Geçen hafta cuma günü Tomris hanımla görüşme yaptık. Yorumları gördükten sonra zaten aklımda herhangi bir soru işareti kalmamıştı, kendisiyle görüştükten sonra kelimelerin yetersiz kaldığını düşünüyorum. Evi nezih bir semtte ulaşımı ise gayet kolay. Hem muhabbet hem de seks açısından muhteşem birisi. Iki seans yaptık beni yedi yedi resmen :)) vücudu mükemmel, gözleri bakışları ise insanın içini eritecek cinsten. Bana hayatımda yaşamadığım bir deneyim yaşattı diyebilirim şaşkın şaşkın bakışlarımdan o da anlamıştır herhalde :D. Kendisine her şey için çok ama çok teşekkür ediyorum.
    😍 şaşkın şaşkın bakışlarını severim 🥰 teşekkür ediyorum bebeğim güzel referansın için❤️ benim böyle oluşumun sebebi sen ve senin gibi muhteşem beyefendilerle vakit geçirmekten dolayı oluyor 🌸 tanıştığıma çok sevindim ❤️ en kısa zamanda tekrarlamak ümidiyle💋 sevgiler 🌸

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: dede
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • ANKARA
  • TOMRİS
  • TOMRİS | Referanslarım
  • Muhteşem bir hanımefendi
  • 27,829
    Üyeler
    38,844