• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • POLİNA
  • POLİNA | Referanslarım
  • Muhteşem bir kadın
  • Onaylı Referans Muhteşem bir kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
    Durum
    Sosyal Coin
    2,896
    Dostlarım @Polina ile cuma günü 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. İnanılmaz neşeli , hoş sohbet, güler yüzlü, çok seksi tam bir Rus diyebilirim. İnanın zamanın nasıl geçtiğini ikimizde anlamadik , hatta ben sana doyamadım dedi görüşmeyi 2 saat daha uzattık. Yatakta da müthişti , nefesim kesildi 😁 . Her şey için kendisine teşekkür ederim.

Beğenenler:
    • Beğen
    • Sevdim
    Tepkiler: expert88, cxo, oben ve 10 diğerleri

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Dostlarım @Polina ile cuma günü 4 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. İnanılmaz neşeli , hoş sohbet, güler yüzlü, çok seksi tam bir Rus diyebilirim. İnanın zamanın nasıl geçtiğini ikimizde anlamadik , hatta ben sana doyamadım dedi görüşmeyi 2 saat daha uzattık. Yatakta da müthişti , nefesim kesildi 😁 . Her şey için kendisine teşekkür ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    14,920
    Referans için teşekkürler😍
    Forum da @Polina Hanım dan sordum ama dönüş olmadı.
    Acaba memeler doğal mı?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    21,733
    Tanıtım Konusu Referansları
    Teşekkür ederim canım her zaman beklerim🥰😘😘

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: legolas31300
    Durum
    Sosyal Coin
    6,456
    6 ay önce Rusya’dan geldim polina hanım gibisi zor bulunur ama her erkek bir rusyaya gitmeli derim :)

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    11,124
    İki tarafa da tebrikler. 🤗 @Polina hanım’ı bende merak ediyorum. Umarım bir gün tanışma fırsatım olur.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • POLİNA
  • POLİNA | Referanslarım
  • Muhteşem bir kadın
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761