Onaylı Referans Mutluluk Tanrıçası

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,849
@berensu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdik . Bu kısa görüşmeye rağmen bana saatlerdir onunla birlikteymişim gibi haz verdi . Açıkçası bu kadarını beklemiyordum . Mental olarak yorgun olmama rağmen kendimi terapiden çıkmış ve rahatlamış olarak ayrıldım . ilgili ve samimi , yatakta bir o kadar aktif ve yaramaz birisi . Bitsinde gitsin modunda hiç olmadı . Hala hatırlarken yüzümde tatlı bir tebessüm oluşur . Bana yaşattıkların için teşekkürler berensu . İyiki varsın . En kısa sürede görüşmek dileğiyle ❤❤❤

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
@berensu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdik . Bu kısa görüşmeye rağmen bana saatlerdir onunla birlikteymişim gibi haz verdi . Açıkçası bu kadarını beklemiyordum . Mental olarak yorgun olmama rağmen kendimi terapiden çıkmış ve rahatlamış olarak ayrıldım . ilgili ve samimi , yatakta bir o kadar aktif ve yaramaz birisi . Bitsinde gitsin modunda hiç olmadı . Hala hatırlarken yüzümde tatlı bir tebessüm oluşur . Bana yaşattıkların için teşekkürler berensu . İyiki varsın . En kısa sürede görüşmek dileğiyle ❤❤❤

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,436
Tanıtım Konusu Referansları
Ben teşekkür ederim cnm herzaman beklerim🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
2,856
Paylaşım için teşekkürler.

Sevgili @berensu tanıdığım en güzel insanlardandır. İsmini anmak bile heyecanlandırır. Memeleri de best of'larımdandır :)

Beğenenler:
27,843
Üyeler
38,861
Konular
174,797
Yeni Üye