Onaylı Referans Nadir bulunanlardan

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
9,375
Pazar günü için bir dört saatlik görüşme gerçekleştirdik. Genelde ilk görüşme için uzun süreli tercih etmemek gerekir ama ben Gökçe için pişman olmayacağım hissini aldım, olmadım da. Kapıyı açar açmaz büyüledi. 35 yaşında olduğu da muamma, şüpheli bence. Ben 25 yaşında diyorum. Evi de temizdi, çok rahat ettim. Ben pek konuşmam öyle bir yapım var, benim suskunluğumu kendisi kapattı. O anlattı ben dinledim, o anlattı ben dinledim. Sabaha kadar anlatsa yine dinlerdim 😂 Özel anlar da keyiifliydi.

Her şeyiyle iyi geçti, umarım tekrar görüşürüz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,193
Pazar günü için bir dört saatlik görüşme gerçekleştirdik. Genelde ilk görüşme için uzun süreli tercih etmemek gerekir ama ben Gökçe için pişman olmayacağım hissini aldım, olmadım da. Kapıyı açar açmaz büyüledi. 35 yaşında olduğu da aşikar, şüpheli bence. Ben 25 yaşında diyorum. Evi de temizdi, çok rahat ettim. Ben pek konuşmam öyle bir yapım var, benim suskunluğumu kendisi kapattı. O anlattı ben dinledim, o anlattı ben dinledim. Sabaha kadar anlatsa yine dinlerdim 😂 Özel anlar da keyiifliydi.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
91,213
Pazar günü için bir dört saatlik görüşme gerçekleştirdik. Genelde ilk görüşme için uzun süreli tercih etmemek gerekir ama ben Gökçe için pişman olmayacağım hissini aldım, olmadım da. Kapıyı açar açmaz büyüledi. 35 yaşında olduğu da aşikar, şüpheli bence. Ben 25 yaşında diyorum. Evi de temizdi, çok rahat ettim. Ben pek konuşmam öyle bir yapım var, benim suskunluğumu kendisi kapattı. O anlattı ben dinledim, o anlattı ben dinledim. Sabaha kadar anlatsa yine dinlerdim 😂 Özel anlar da keyiifliydi.

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: omgitsfero
Durum
Sosyal Coin
44,850
Tanıtım Konusu Referansları
Pazar günü için bir dört saatlik görüşme gerçekleştirdik. Genelde ilk görüşme için uzun süreli tercih etmemek gerekir ama ben Gökçe için pişman olmayacağım hissini aldım, olmadım da. Kapıyı açar açmaz büyüledi. 35 yaşında olduğu da muamma, şüpheli bence. Ben 25 yaşında diyorum. Evi de temizdi, çok rahat ettim. Ben pek konuşmam öyle bir yapım var, benim suskunluğumu kendisi kapattı. O anlattı ben dinledim, o anlattı ben dinledim. Sabaha kadar anlatsa yine dinlerdim 😂 Özel anlar da keyiifliydi.

Tatlı tatlı bana "geveze" dedi 😲
Hahah biraz da öyle tabi:))
Seninle vakit geçirmek ve konuşmak oldukça keyifliydi. Herşey için teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle 💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: thata ve omgitsfero
27,871
Üyeler
38,889
Konular
174,882
Yeni Üye