• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • Newsli Sitede Ezgi
  • Newsli Sitede Ezgi

Durum
    Sosyal Coin
    3,573
    Hanımefendinin fiziği çok ilgimi çekiyor. Birkaç yıldır ilanı duruyor ancak hiç yorum yoktu. Son aylarda birkaç olumlu yorum almış ancak yine de bilemedim. Forumdan kendisiyle görüşen oldu mu hiç? Bir de lütfen “forumdan şaşmayın” şeklinde otomatik mesaj yazmazsanız mutlu olurum.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Stigmataa ve bywalker
    Durum
    Sosyal Coin
    10,669
    Hanımefendinin fiziği çok ilgimi çekiyor. Birkaç yıldır ilanı duruyor ancak hiç yorum yoktu. Son aylarda birkaç olumlu yorum almış ancak yine de bilemedim. Forumdan kendisiyle görüşen oldu mu hiç? Bir de lütfen “forumdan şaşmayın” şeklinde otomatik mesaj yazmazsanız mutlu olurum.
    Bari hangi şehir olduğunu yazsaydınız
    😀

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    3,573
    Bari hangi şehir olduğunu yazsaydınız
    😀
    Hahahahaha kusuruma bakmayın hocam herkesi İstanbul’da zannettiğimden yazmayı unuttum. İstanbul Şişli’de tel numarası 91 ile biten hanımefendiden bahsediyorum. Hello gentlemen diye başlıyor açıklaması. Vücudu kıvrımları çok güzel duruyor merak ediyorum kendisini

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    Bu newsli site nedir nasıl girebiliyor
    Ajansların (mafyatik tipler) elinde fake model, şipşakçıların elinde oyuncak olmuş bir site. Taksi ücreti diye uçuk saçık rakamlarla muhatap olabilmeniz de cabası. Ücretler de 300 benjamin diye başlıyor. Oradaki kızlara 100 basacak pembişler zaten burada var. Daha çok seçenek olması (mechul) cezbediyor sanırım insanları.

İyi bir görüşme denk gelebilir mi? Belki. Ama büyük kamikaze. Burada iyi kötü referans sistemi her iki tarafı da bir nebze güvende tutuyor.
    *sc*rt news diye aratırsanız bulursunuz.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: lordyckk
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • Newsli Sitede Ezgi
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,735