• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Newsli Sitede Lili
  • Newsli Sitede Lili

Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Hocam hiç bulaşmayın new se ,pandemiden önce bozdular , onda dokuzu yalan .yaşlara artı 8- 10 koyun bence, bir de fotolar hep fake ,otel kimlik kayıt çekilmez.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: wemby34
    Durum
    Sosyal Coin
    4,702
    Yeni birisi herhalde birkaç olumlu yorum almış görüşen var mıdır?
    Kendisi ile görüşmek için telegram aracılığı ile iletişim kurdum . Yeri avrupa tarafında detaylı bilgi vermeyeceğim. Merhaba yazdıktan sonra bi anda konum attı ve fiyat bilgisi verdi inanın sadece merhaba yazmıştım çok ilginç gelmişti o yüzden gitmedim ama site içerisinde çok fazla olumlu yorum almış yine de benim tercihim yıllardır bildiğimiz forumdan şaşmamak.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    21,966
    News'li siteden bayağı bi kıza gittim. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hiç Türk denemedim oradan ama atılan fotoğrafların hepsinde orada gördüğüm kızlar vardı. Tercih olarak kimlik ve kayıt ücreti ödemeyeceğim yerleri seçiyorum. Sadece bir kişi hariç. Onun için Hilt*n oldukça iyi bir mekan. Orada gördüğüm kızların hepsi 10 numaraydı. Burada nasıl bir sorun yaşadınız çok merak ettim.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    News'li siteden bayağı bi kıza gittim. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hiç Türk denemedim oradan ama atılan fotoğrafların hepsinde orada gördüğüm kızlar vardı. Tercih olarak kimlik ve kayıt ücreti ödemeyeceğim yerleri seçiyorum. Sadece bir kişi hariç. Onun için Hilt*n oldukça iyi bir mekan. Orada gördüğüm kızların hepsi 10 numaraydı. Burada nasıl bir sorun yaşadınız çok merak ettim.
    Hocam o işler dediğim gibi 2015 16 lı yıllara kadardı , dolar gerçek değerindeydi , o günün 100 doları bugün kü 250 dolar değerindeydi , Ukrayna güzeli seçilen kız bile gelmişti o kadar diyim .sonra Bali de mi ne yarışmaya gitti Tv de gördüm dibim düştü .İnanmayan Ahmet diye kulağı kesik bi arkadaşımı götürdüm baba bana borcun kalmadı demişti, VİDEO KAYDI bile almıştım hala 88 şifre katmanlı disk te durur, o günler tarih oldu hayal görmesin kimse o güzel günler pandemiyle bitti gitti..Adını sorana söylerim ....

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Şİmdi hepsi mafyanın elinde, atıyorum orda bi ev alıyolar kıza,2 sene dünyayı dolaştırıp düdükletiyolar, mesaj atıyosun yapay zeka saniyesinde fiyat yolluyor, kumarhaneler nasıl müşteri kaydı tutuyolar bunlarda aynı hesap , yapay zeka yorumlar gırla herkes 5 yıldız yersen.kalite yerlerde Karaköy kerhanesine dönmüş artık ...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    12,409
    Bazı ajanslar güzel ve güvenilir. Onun dışında bazı profiller var sürekli yorum atan. Onları takip ediyorum ben daha şaşırtmadılar hiç

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: bywalker
    Durum
    Sosyal Coin
    21,966
    Hocam o işler dediğim gibi 2015 16 lı yıllara kadardı , dolar gerçek değerindeydi , o günün 100 doları bugün kü 250 dolar değerindeydi , Ukrayna güzeli seçilen kız bile gelmişti o kadar diyim .sonra Bali de mi ne yarışmaya gitti Tv de gördüm dibim düştü .İnanmayan Ahmet diye kulağı kesik bi arkadaşımı götürdüm baba bana borcun kalmadı demişti, VİDEO KAYDI bile almıştım hala 88 şifre katmanlı disk te durur, o günler tarih oldu hayal görmesin kimse o güzel günler pandemiyle bitti gitti..Adını sorana söylerim ....
    Çok önyargılı olduğunu düşünüyorum kral. Pandemi öncesi kalite üst düzey olabilir. Buna diyecek bir şeyim yok tabii ki. Ama benim gittiğim kızlarda beni hayal kırıklığına uğratan şu anda olmadı. Hepsinden inanılmaz keyif aldım. Biraz pahalı o konuda okey. 1 saat 2 seans olayı sıkıntılı. Ama benim gittiğim tüm kızlarda buna değmişti.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    6,077
    kimmis üstat merak ettim mesaj atılmıyor sana

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Natasha Forikova diye aratın çıkar 29.8.94 doğumlu , babepedia da tüm geçmişi de var proxy ile girersiniz, B.st.nc. Gr.npar. a kalıyordu

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Sensation
    Durum
    Sosyal Coin
    3,573
    Kendisi ile görüşmek için telegram aracılığı ile iletişim kurdum . Yeri avrupa tarafında detaylı bilgi vermeyeceğim. Merhaba yazdıktan sonra bi anda konum attı ve fiyat bilgisi verdi inanın sadece merhaba yazmıştım çok ilginç gelmişti o yüzden gitmedim ama site içerisinde çok fazla olumlu yorum almış yine de benim tercihim yıllardır bildiğimiz forumdan şaşmamak.
    Hocam ben de çok benzer bir durum yaşadım. Merhaba nasılsınız şeklindeki mesajım sonrası direkt fiyat ve konum attı. Sonrasında bu ajans veya fake kesin diye düşünerek engelledim

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    24,060
    Hocam ben de çok benzer bir durum yaşadım. Merhaba nasılsınız şeklindeki mesajım sonrası direkt fiyat ve konum attı. Sonrasında bu ajans veya fake kesin diye düşünerek engelledim
    Gayet normal, çoğunluğu bu şekilde oto mesajla hızlı randevu oluşturur... Korkulacak birşey yok... Her gün yüzlerce erkek yazıyor içlerinde de bir sürü manyak var...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    3,573
    Gayet normal, çoğunluğu bu şekilde oto mesajla hızlı randevu oluşturur... Korkulacak birşey yok... Her gün yüzlerce erkek yazıyor içlerinde de bir sürü manyak var...
    Haklısınız hocam ama yine de şüphe verici oluyor biraz. Bir de yorum yapan kişilerin hesaplarına baktım genelde sadece bu kıza yorum yapmışlar. O yüzden vazgeçmiştim.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: kawabanga
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Newsli Sitede Lili
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,776