Yeni birisi herhalde birkaç olumlu yorum almış görüşen var mıdır?
newsli site hangisiYeni birisi herhalde birkaç olumlu yorum almış görüşen var mıdır?
Kendisi ile görüşmek için telegram aracılığı ile iletişim kurdum . Yeri avrupa tarafında detaylı bilgi vermeyeceğim. Merhaba yazdıktan sonra bi anda konum attı ve fiyat bilgisi verdi inanın sadece merhaba yazmıştım çok ilginç gelmişti o yüzden gitmedim ama site içerisinde çok fazla olumlu yorum almış yine de benim tercihim yıllardır bildiğimiz forumdan şaşmamak.Yeni birisi herhalde birkaç olumlu yorum almış görüşen var mıdır?
Hocam o işler dediğim gibi 2015 16 lı yıllara kadardı , dolar gerçek değerindeydi , o günün 100 doları bugün kü 250 dolar değerindeydi , Ukrayna güzeli seçilen kız bile gelmişti o kadar diyim .sonra Bali de mi ne yarışmaya gitti Tv de gördüm dibim düştü .İnanmayan Ahmet diye kulağı kesik bi arkadaşımı götürdüm baba bana borcun kalmadı demişti, VİDEO KAYDI bile almıştım hala 88 şifre katmanlı disk te durur, o günler tarih oldu hayal görmesin kimse o güzel günler pandemiyle bitti gitti..Adını sorana söylerim ....News'li siteden bayağı bi kıza gittim. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hiç Türk denemedim oradan ama atılan fotoğrafların hepsinde orada gördüğüm kızlar vardı. Tercih olarak kimlik ve kayıt ücreti ödemeyeceğim yerleri seçiyorum. Sadece bir kişi hariç. Onun için Hilt*n oldukça iyi bir mekan. Orada gördüğüm kızların hepsi 10 numaraydı. Burada nasıl bir sorun yaşadınız çok merak ettim.
Çok önyargılı olduğunu düşünüyorum kral. Pandemi öncesi kalite üst düzey olabilir. Buna diyecek bir şeyim yok tabii ki. Ama benim gittiğim kızlarda beni hayal kırıklığına uğratan şu anda olmadı. Hepsinden inanılmaz keyif aldım. Biraz pahalı o konuda okey. 1 saat 2 seans olayı sıkıntılı. Ama benim gittiğim tüm kızlarda buna değmişti.Hocam o işler dediğim gibi 2015 16 lı yıllara kadardı , dolar gerçek değerindeydi , o günün 100 doları bugün kü 250 dolar değerindeydi , Ukrayna güzeli seçilen kız bile gelmişti o kadar diyim .sonra Bali de mi ne yarışmaya gitti Tv de gördüm dibim düştü .İnanmayan Ahmet diye kulağı kesik bi arkadaşımı götürdüm baba bana borcun kalmadı demişti, VİDEO KAYDI bile almıştım hala 88 şifre katmanlı disk te durur, o günler tarih oldu hayal görmesin kimse o güzel günler pandemiyle bitti gitti..Adını sorana söylerim ....
kimmis üstat merak ettim mesaj atılmıyor sanaHocam o işler dediğim gibi 2015 16 lı yıllara kadardı , dolar gerçek değerindeydi , o günün 100 doları bugün kü 250 dolar değerindeydi , Ukrayna güzeli seçilen kız bile gelmişti o kadar diyim .sonra Bali de mi ne yarışmaya gitti Tv de gördüm dibim düştü .İnanmayan Ahmet diye kulağı kesik bi arkadaşımı götürdüm baba bana borcun kalmadı demişti, VİDEO KAYDI bile almıştım hala 88 şifre katmanlı disk te durur, o günler tarih oldu hayal görmesin kimse o güzel günler pandemiyle bitti gitti..Adını sorana söylerim ....
Memnun kaldığınız ajans ismi verme şansınız var mıdır? DmBazı ajanslar güzel ve güvenilir. Onun dışında bazı profiller var sürekli yorum atan. Onları takip ediyorum ben daha şaşırtmadılar hiç
Hocam ben de çok benzer bir durum yaşadım. Merhaba nasılsınız şeklindeki mesajım sonrası direkt fiyat ve konum attı. Sonrasında bu ajans veya fake kesin diye düşünerek engelledimKendisi ile görüşmek için telegram aracılığı ile iletişim kurdum . Yeri avrupa tarafında detaylı bilgi vermeyeceğim. Merhaba yazdıktan sonra bi anda konum attı ve fiyat bilgisi verdi inanın sadece merhaba yazmıştım çok ilginç gelmişti o yüzden gitmedim ama site içerisinde çok fazla olumlu yorum almış yine de benim tercihim yıllardır bildiğimiz forumdan şaşmamak.
Gayet normal, çoğunluğu bu şekilde oto mesajla hızlı randevu oluşturur... Korkulacak birşey yok... Her gün yüzlerce erkek yazıyor içlerinde de bir sürü manyak var...Hocam ben de çok benzer bir durum yaşadım. Merhaba nasılsınız şeklindeki mesajım sonrası direkt fiyat ve konum attı. Sonrasında bu ajans veya fake kesin diye düşünerek engelledim
Haklısınız hocam ama yine de şüphe verici oluyor biraz. Bir de yorum yapan kişilerin hesaplarına baktım genelde sadece bu kıza yorum yapmışlar. O yüzden vazgeçmiştim.Gayet normal, çoğunluğu bu şekilde oto mesajla hızlı randevu oluşturur... Korkulacak birşey yok... Her gün yüzlerce erkek yazıyor içlerinde de bir sürü manyak var...