• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Newsli sitede luxury girl

Durum
    Sosyal Coin
    12,409
    Selam abilerim ve arkadaşlarım. Newsli sitede istanbulda luxury girl diye bir partner var kendisiyle daha önce görüşen oldu mu? Ben daha önce profilini görüyodum ama tıklamamıştım hiç servisleri baya iyiymiş. Yorumları ve review kısmını kapatmış galiba bu yüzden bu başlığı açıyorum. Kendisinin profil 300k dan fazla görüntüleme aşmış baya eski yani sitede.

Telefon numarası 2151 ile bitiyor

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    7,899
    Aman arkadasim sakın ha. Yaklasik 1,5 ay once gidip görüştüm ve pisman oldum. Resimler gerçek kendisine ait ama, o gorunen sevimlilik ve cekicilikten zerre eser yok.
    Cok soğuk ve mesafeli birisi. Öpüşme ve ön sevişme hic yok, oral yaptirmiyor (zaten gorunce pek yapmak da istemezsin). Masaj yapar gibi başlayıp saçma sapan seyler yapmaya calisiyor ve sonra direk poşeti takip aksiyona gecmeye calisiyor. Şipşakci yani anlayacagin.
    Evinde gorusuyor ama gidince tedirgin oldum açıkçası. Kohne bir sokakta bir apartmanin alt bodrum katinda.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: anlikreaksiyon
    Durum
    Sosyal Coin
    12,409
    Aman arkadasim sakın ha. Yaklasik 1,5 ay once gidip görüştüm ve pisman oldum. Resimler gerçek kendisine ait ama, o gorunen sevimlilik ve cekicilikten zerre eser yok.
    Cok soğuk ve mesafeli birisi. Öpüşme ve ön sevişme hic yok, oral yaptirmiyor (zaten gorunce pek yapmak da istemezsin). Masaj yapar gibi başlayıp saçma sapan seyler yapmaya calisiyor ve sonra direk poşeti takip aksiyona gecmeye calisiyor. Şipşakci yani anlayacagin.
    Evinde gorusuyor ama gidince tedirgin oldum açıkçası. Kohne bir sokakta bir apartmanin alt bodrum katinda.
    Eyvah eyvah iyi ki bulaşmamışım çok teşekkürler bilgi için. O sitede lili diye başka bi partner de var konuştum kendisiyle fiyat uygun geldi servisler de iyiydi bi denerim şansımı dedim sonra internette biraz araştırdım instagram hesabını falan buldum meğer dönmeymiş valla çok şaşırdım direkten döndük. O sitede herkese gidilmez bilindik adamların yorum yaptığı partnerlere gidilir anca

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Arkadaşlar sizleri tanımasam da söylemek isterim bulaşmayın news li siteye, bi 10 sene evvel düzgündü kız 22 yaş yazıyorsa en fazla 24 çıkardı ,fake diye birşey yoktu, 30 yaşında bulursanız dua edersiniz, 30 bin yatış kalkışı vardır en yenisinin.Şu an da hepsi mafyanın elinde 15 senedir burda olan var o kadarını söyleyeyim

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    12,409
    Arkadaşlar sizleri tanımasam da söylemek isterim bulaşmayın news li siteye, bi 10 sene evvel düzgündü kız 22 yaş yazıyorsa en fazla 24 çıkardı ,fake diye birşey yoktu, 30 yaşında bulursanız dua edersiniz, 30 bin yatış kalkışı vardır en yenisinin.Şu an da hepsi mafyanın elinde 15 senedir burda olan var o kadarını söyleyeyim
    Doğrudur hocam bazen independent partnerler geliyor onlar iyi oluyo yoksa öyle hiç yorumu olmayan kişilere falan bulaşınca gerçekten dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    3,745
    newsli siteye kesinlikle bulaşmayın derim,özellikle Türk profillere. Suyu çıkmış oranın ya resimdekinden tamamen farklı biri geliyor yada servisi çok kötü,şımarık biriyle karşılaşıyosunuz. Yorumu olan profillerede dikkat edin. O yorum yapan hesaplara bakın,yeni açılmış hesaplar veya hesabnda yalnızca 1-2 yorum olan hesaplar ise kesinlikle fake hesaplardır
    Doğrudur hocam bazen independent partnerler geliyor onlar iyi oluyo yoksa öyle hiç yorumu olmayan kişilere falan bulaşınca gerçekten dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Tylerdurden12
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,829
    Üyeler
    38,844
    Konular
    174,761