• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • newslu site selin
  • newslu site selin

Durum
    Sosyal Coin
    15,814
    Forumu keşfetmediğim yıllarda (özellikle 2019-2022 arası) o sitede çok görüşmem oldu. Kendi tecrübeme göre olayı anlatmak isterim.

Partnerin en az 4-5 iyi yorumu olacak ama bu kriter tek başına asla yetmez. Tanıdık veya bot olabilir. İyi yorumların farklı tarihlerde olmasına + başka kişilere de yorum yapmış kişiler tarafından yapılmış olmasına dikkat edersen genelde iyi çıkar. Bu iki kriter önemli.

Ama şu var; oradaki (bazı) partnerlerin yönetim ile arası iyi olup kötü yorum sildirebildiğine dair söylentiler kuvvetliydi o yüzden kamikaze ihtimali hep vardır. Ufak istisnalar bende de oluyor ama forumdan şaşmamaya şahsen gayret ediyorum...

Bol şans 🙂

Durum
    Sosyal Coin
    12,310
    Ya üstad, tamam forumdan şaşmayalım ama "Forum dışı paylaşım" konu başlığı altına yazılana da bunu yazmak da ne bileyim, kapatalım o zaman bu başlığı :) Adı üstünde, forum dışı paylaşımlar için burası.
    İstanbul'da yaşayanlar için forumdan şaşma demek kolay ve aynı zamanda mantıklı. Çünkü formda İstanbul için çok alternatif var. Ama diğer iller için bunu söylemek zor. Mecburen farklı arayışlar içindeyiz

Beğenenler:

fuu

Durum
    Sosyal Coin
    6,622
    Forumla tanışmadan önce burayı defalarca denemiş biri olarak söylüyorum: ‘Allah birdir’ deseler bile inanmaman lazım. Eğer yorumlarda, çok eski üyelik tarihli, görüşmelere sürekli yorum yapan ve sayısı minimum 5-10 olan kullanıcılar görüyorsan, bir nebze güvenebilirsin. Ama ona da tam güvenemezsin çünkü kişi müsait olmadığında başkasını gönderiyor. Zaten ‘bağımsız’ yazanların %90’ı bağımsız değil. Arada mutlaka birileri var.

İkincisi, videolu aramaya dahi güvenemezsin. Benim defalarca başıma geldi. Detaylar için yazışıyorum, doğrulama için videolu arama yap diyorum, arıyorlar; gördüğün kişi o kız. “Tamam” diyorsun ama gelen kişi farklı. Ben 2-3 kere ciddi anlamda tepki gösterecektim, aradakiler arayıp, “Abi o kız üniversite öğrencisi, harçlık çıkarmak için yapıyor. Resimlerini ve videolarını kullanıyoruz,” falan dediler.

Naçizane tavsiyem: Buralardan asla birilerini çağırmayın.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: vengeance ve forbiddenwalter
    Durum
    Sosyal Coin
    6,076
    Forumla tanışmadan önce burayı defalarca denemiş biri olarak söylüyorum: ‘Allah birdir’ deseler bile inanmaman lazım. Eğer yorumlarda, çok eski üyelik tarihli, görüşmelere sürekli yorum yapan ve sayısı minimum 5-10 olan kullanıcılar görüyorsan, bir nebze güvenebilirsin. Ama ona da tam güvenemezsin çünkü kişi müsait olmadığında başkasını gönderiyor. Zaten ‘bağımsız’ yazanların %90’ı bağımsız değil. Arada mutlaka birileri var.

İkincisi, videolu aramaya dahi güvenemezsin. Benim defalarca başıma geldi. Detaylar için yazışıyorum, doğrulama için videolu arama yap diyorum, arıyorlar; gördüğün kişi o kız. “Tamam” diyorsun ama gelen kişi farklı. Ben 2-3 kere ciddi anlamda tepki gösterecektim, aradakiler arayıp, “Abi o kız üniversite öğrencisi, harçlık çıkarmak için yapıyor. Resimlerini ve videolarını kullanıyoruz,” falan dediler.

Naçizane tavsiyem: Buralardan asla birilerini çağırmayın.
    hocam ayni olay benim de başıma geldi, kiza canli aratiyolar , okey diyoruz, yine gelen farklı

1-2 kere de tehdit edildim, kızla gorusmeyi reddettigim icin/

görüştüğüm bir iki rus-ukraynali eskortun bu sitede kendi hesaplari vardi, cok düşük de olsa şahıslar mevcut

ama ajanslar yam yam gibi bir sürü şahıs profili açtıkları için güvenmek çok zor

günü kurtarma kafasindalar, duzenli müşterim olsun demiyolar

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,078
    Forum dışı arayış yapmayın diyorsunuz da forum da da fiyatlar çok uçuk bu fiyatlara giden var gidemeyen var.Forumda biraz fiyatlar normal olsa bence forum daha canlanır

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    14,310
    Forum dışı arayış yapmayın diyorsunuz da forum da da fiyatlar çok uçuk bu fiyatlara giden var gidemeyen var.Forumda biraz fiyatlar normal olsa bence forum daha canlanır
    Hocam yukarıdaki bahsedilen sitede fiyatlar euro dolar bazlı bir bak istersen..
    Ben hiç bulaşmadım ama fake bile çıkabiliyor diyor arkadaşlar..Oradakiler 1 saatlik görüşmeye 200 euro istiyorlar

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: ARES
    Durum
    Sosyal Coin
    16,468
    Ben de 2015 li tarihlerde kullandım 2-3 sene, böyle ajansların ayak oyunları yoktu, Met art ı bilenler vardır, ordaki ukrayna lı kızla bile olmuştum kimse inanmaz diye videosunu bile çekmiştim,arşivimde durur, günümüze gelirsek %70-80 yalan dolan en fazla aynı kız gelmezse gönderirsin olur biter...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    45,259
    Konu newsli site bak bakalım orda kaç para makul ise oraya gidin

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    3,585
    News li site ile ilgili bir deneyimim oldu. Belki onlarca diyebileceğim kişi baktım . Sitede indipendent (yani yalnız/bağımsız ) ifadesi olanlara bakmama rağmen hep ajans çıkıyor. Bir tanesi çok gerçek gibi göründü, resimler konuşma felan . Program yaptık yine ajanstan bir kız çıktı. İşin kötüsü program hakkında yazdıklarınız ve tamam dediklerini gelen kız bilmiyor. 3 saat anlaştınız misal 2 saat sonra ajans sizi ve kızı aramaya başlıyor felan felan. Keyif kaçırıcı durumlar

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    6,734
    Yahu herkes bu sitedekilerin fake ya da ajans oldugunu biliyorsa ve bu kadar olumsuz durum ortadayken bu newsli site nasıl hala bu kadar ayakta ?

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Forum Dışı Paylaşım
  • newslu site selin
  • 27,823
    Üyeler
    38,836
    Konular
    174,733
    Yeni Üye