Melek'i düşünmeden gün geçmiyordu kendisine yazdım müsait olduğunu söyleyince ayrı bir mutlu oldum. Yola koyuldum ayazağadaki bilindik avm karşısındaki residence a taksi ile vardım. Güvenlikler artmış herhalde, geldim yazınca araba ile girmemi yazdı, araba ile nasıl girileceğinin fotoğraf ve videolarını gönderdi, ben de araç olmadığını dışarda beklediğimi yazdım. Aklıma bir taksi çevirip durumu anlatmak geldi bi taksi buldum anlayışla karşıladı içeri girdim Melek beni gelip aldı. Benim durumumu yaşamamanız için tam saatinde aracınızla veya taksiyle gitmeniz residence içine girmeniz daha iyi olur. Araç ile girişte her hangi bir güvenlikten geçme, kimlik verme durumu olmadı
İlk gelişimin referansında french kiss yapmadığını, oralının ne iyi ne kötü olduğunu yazdığımdan mı yoksa artık birbirimizi tanımamızdan mı nedir, güzel bir french kiss, çok iyi olmasa da ilkinden daha iyi bir oral servisi verdi. Bunlarda olunca güzel geçen ilk görüşmemizden de daha üst seviye her şeyiyle mükemmel bir görüşme oldu. Yine mutlu mesut yanından ayrıldım
Her şey için teşekkür ederim @Melek tekrar görüşmek üzere
İlk gelişimin referansında french kiss yapmadığını, oralının ne iyi ne kötü olduğunu yazdığımdan mı yoksa artık birbirimizi tanımamızdan mı nedir, güzel bir french kiss, çok iyi olmasa da ilkinden daha iyi bir oral servisi verdi. Bunlarda olunca güzel geçen ilk görüşmemizden de daha üst seviye her şeyiyle mükemmel bir görüşme oldu. Yine mutlu mesut yanından ayrıldım
Her şey için teşekkür ederim @Melek tekrar görüşmek üzere

Son düzenleme: