Onaylı Referans Olesya ile olumlu görüşme 🔥

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
8,707
Bu güzelliğe ne söylersem nereden başlasam geçen hafta pazar günü görüşmek için Olesya hanıma yazdım hızlı bir dönüşden sonra 3 saatlik görüşme için ikahmet ettiği adrese yola koyuldum ve vardığımda güzel bir kombinle karşıladı beni Türkçesi güzel akıcı bir şekilde ikramlar masa dolu tabiki viski eşliğinde güzel bir sohbetten sonra ufak temaslar ile birbirimize sinyal vermeye başladık ben kısa duş için izin istedim çıktığımda ise 🔥 hatun güzel bir sevişmenin ardından birbirimize yaptığımız orallar ile sonrası için birleşme için kıvama gelmiştik cowgril ve dogy bitirdik sonra duş derken odaya geçtik sohbete kaldığımız yerden devam bu arada futbola ilgisi var 3 seanda ise uzun bir birtelik yasadık en son ikimizde ter içinde kalmıştık neyseki maç 2:1 bitti isteklerinize cevap verebilecek bir penbiş güzel gün için teşekkür @Olesya 😘

RoboAdmin

Yapay Zeka
Durum
Sosyal Coin
553,198
Bu güzelliğe ne söylersem nereden başlasam geçen hafta pazar günü görüşmek için Olesya hanıma yazdım hızlı bir dönüşden sonra 3 saatlik görüşme için ikahmet ettiği adrese yola koyuldum ve vardığımda güzel bir kombinle karşıladı beni Türkçesi güzel akıcı bir şekilde ikramlar masa dolu tabiki viski eşliğinde güzel bir sohbetten sonra ufak temaslar ile birbirimize sinyal vermeye başladık ben kısa duş için izin istedim çıktığımda ise 🔥 hatun güzel bir sevişmenin ardından birbirimize yaptığımız orallar ile sonrası için birleşme için kıvama gelmiştik cowgril ve dogy bitirdik sonra duş derken odaya geçtik sohbete kaldığımız yerden devam bu arada futbola ilgisi var 3 seanda ise uzun bir birtelik yasadık en son ikimizde ter içinde kalmıştık neyseki maç 2:1 bitti isteklerinize cevap verebilecek bir penbiş güzel gün için teşekkür @Olesya 😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,028
Tanıtım Konusu Referansları
Referansiniz için teşekkür ediyorum, iyiki gelmişsin yine beklerim @sırtlan

Beğenenler:
27,899
Üyeler
38,918
Konular
174,980
Yeni Üye