• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ATASEHIR SiMAY
  • ATASEHIR SiMAY | Referanslarım
  • On yüz bin milyon baloncuk kadar...
  • Olumlu Görüşme On yüz bin milyon baloncuk kadar sevgilerle 💯

Olumlu görüşme referansıdır.
    Durum
    Sosyal Coin
    3,127
    İyi forumlar herkese,
    Şehir dışında olduğum için bir türlü denk gelememiştim kendisine, sonunda bu hafta bir randevu kopardım nihayet 🎉
    Harika vakit geçirdik Simay Hanımla. İletişim, ikram, mekan ve kendisinin temizliği çok iyi. Saatler geçtikçe Simay Hanımın defilesi devam etti. En sonunda perişan ve bitkin bir vaziyette uğurladı beni sağolsun. Tanıştığıma çok memnun oldum. Benim için İstanbul’un en güzel manzarası Ataşehir’de artık 😘 @Simay Atasehir

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    İyi forumlar herkese,
    Şehir dışında olduğum için bir türlü denk gelememiştim kendisine, sonunda bu hafta bir randevu kopardım nihayet 🎉
    Harika vakit geçirdik Simay Hanımla. İletişim, ikram, mekan ve kendisinin temizliği çok iyi. Saatler geçtikçe Simay Hanımın defilesi devam etti. En sonunda perişan ve bitkin bir vaziyette uğurladı beni sağolsun. Tanıştığıma çok memnun oldum. Benim için İstanbul’un en güzel manzarası Ataşehir’de artık 😘

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Simay Atasehir
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    İyi forumlar herkese,
    Harika vakit geçirdik Simay Hanımla. İletişim, ikram, mekan ve kendisinin temizliği çok iyi. Saatler geçtikçe Simay Hanımın defilesi devam etti. En sonunda perişan ve bitkin bir vaziyette uğurladı beni sağolsun. Tanıştığıma çok memnun oldum. Benim için İstanbul’un en güzel manzarası Ataşehir’de artık 😘 @Simay Atasehir
    Referans için teşekkürler iki tarafada tebrikler

Beğenenler:
    • Beğen
    Durum
    Sosyal Coin
    20,627
    Tanıtım Konusu Referansları
    İyi forumlar herkese,
    Değerli zamanını ayırıp bana bu güzel referansı oluşturduğun için teşekkür ederim Seninle geçen zamanda çok keyifli ve çok güzeldi yakın zamanda tekrarının yaşanması dileğiyle en güzel manzaram Ataşehir'de artık sözüne bayıldım Teşekkür ederim balım🥰🥰

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    18,774
    İyi forumlar herkese,
    referans için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL ANADOLU
  • ATASEHIR SiMAY
  • ATASEHIR SiMAY | Referanslarım
  • On yüz bin milyon baloncuk kadar...
  • 27,823
    Üyeler