• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Önceden anlaştığınız pembişlerlen...
  • Önceden anlaştığınız pembişlerlen, ilk görüşmeye giderken , çekinceleriniz neler oluyor ?

Durum
    Sosyal Coin
    16,185
    Önceden anlaştığınız pembişlerlen, ilk görüşmeye giderken , çekinceleriniz neler oluyor ?

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    34,847
    1: Fotoğraflarda yansıtılan veya yazılı olarak bahsedilen yaşa göre daha büyük bir yaşta olması

2: Görüşme esnasında acaba sürekli telefonuyla mı ilgilenecek düşüncesi ( en nefret ettiğim ve saygısızlık olarak gördüğüm bir durum )

3: İkramların hem kendisinin hem de sunuş şeklinin hijyenik olarak temiz olup olmadığı. Örneğin, bardak veya tabakların her yeni müşteri için temiz ve yenisi ile değiştirilip değiştirilmediği, sunulan ikramların tazeliğinin ve lezzetinin yerinde olup olmadığı

4: Kişisel bakımın tam olarak yapılıp yapılmadığı, örneğin lazer epilasyonun yapılması gereken tüm bölgelere uygulanması. Özel bölgesinin bakımının en detaylı ve doğru şekilde yapılıp yapılmadığı, örneğin koku durumunun olması ki en sinir olduğum durumlardan biridir görüşme esnasında ve tamamen motivasyon ve istek düşüren bir durum ( özellikle doggy pozisyonunda daha çok belli oluyor )

5: Kıyafet tercihi olarak özenli ve ilgi çekici olarak seçilmiş mi, buna çok dikkat ederim ve çok önemli bir detay olduğunu düşünüyorum.

6: Çok fazla kişisel ve özel hayat ile ilgili soruların sorulması ve bu konularda meraklı olunması. Bence çok itici ve rahatsız edici bir durum sonuçta karşılıklı eğlence ve keyif amaçlı belli bir süre yapılan bir görüşme, sadece görüşme içeriğini odaklanılmalı ve çok fazla özel detaya girilmemeli

İlk aklıma gelenler bunlar, yeni fikirler aklıma geldikçe güncellerim

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: tkurt3059, DarkCavalry ve morte
    Durum
    Sosyal Coin
    34,847
    7: Sigara kullandığını belirten partnerlerin görüşme esnasında sigarayı ardı ardına yakarak ortalığın dumandan geçilmemesi ki benim gibi sigara kullanmayan kişiler için çok büyük bir rahatsızlık, pasif içiciliğin zararları düşünüldüğünde hiç hoş bir durum olmuyor açıkçası. Ek olarak, sigara kullanan partnerlerin ağız sağlığını sağlamadan, örneğin ilk olarak soğuk su ile ağzı çalkalama ardından Listerine ile birkaç kez ağız içi gargarası yapmaması ( Sigara kullanan partnerler arasında bazen sigara içtikten hemen sonra bu hijyen aşamalarını yapmadan görüşme yapmaya başlayanlar olabiliyor )

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: tkurt3059
    Durum
    Sosyal Coin
    15,814
    @cleverhandsome detaylı yazmış sağolsun.
    Benim şuan için aklıma gelen tek ekleme yüz güzelliği. Elbette ki kimse yüzünü paylaşmayacak, gizlilik kırmızı çizgidir, bu işlerde herkes için her şeyden önce gelir. Ancak ben de o ilk karşılaşmaya kadar hep pembişin yüz hatlarını, mimiklerini, gözlerini vs. deli gibi merak etmişimdir, zira ilk karşılaşmada en azından benim için çok şeyi etkilediğini söyleyebilirim... Çözümü elbette yok ancak durum bu. Neyse ki yüzü fiziğini bile gölgeleyen pembişlerle tanışma şansı yakaladığım için hadi yine iyiyim... 🙂

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Önceden anlaştığınız pembişlerlen...
  • 27,830
    Üyeler
    38,845
    Konular
    174,778
    Yeni Üye