• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • Oral yapmak için en iyi ve temiz partner

Durum
    Sosyal Coin
    15,112
    Hiç oral yapmadım. Denemek istiyorum temizlik takıntım var o yüzden sizlerin tavsiyelerini bekliyorum. Pembislerin profillerinde bu konuda detay yok

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    14,310
    Hiç öyle fantazilerim yoktur ..0 beklenti ile görüşürüm..
    O taraklarda bezim yok ya karşıma kendi isteğiyle rimming yaptıran.cif yapan pembiş bile oldu😀😀
    Yani çok beklentin olmasın boşver..

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Adalı34
    Durum
    Sosyal Coin
    22,023
    o nasıl nickname :) türkiye-iran sınırını çizen antlaşma :)) lise günlerime ışınlandım bir an.

forumda yanılmıyorsam bu tip başlıklara yanıt verilmiyor, ancak şöyle bir trick verebilirim. normal veya ücretli servisinde 69 yazan varsa yönelebilirsin.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,856
    Herşeyden önce bu konuda görüşmeden önce pembişten teyit almanızı öneririm. Bu sayede özellikle hazırlık dahi yapıyor olabilirler.

Benim yapıp çok keyif aldığım @berensu vardır.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    2,502
    Hocam vajina florası yediklerinizden içtiklerinize, kullandığınız ilaçlardan, stresinize kadar değişkenlik gösterebilecek bir durum. Yani karşınızdaki insan istediği kadar hijyenik olsun bazen önüne geçilemeyecek sebeplerle kötü tat/koku vs karşılaşabilirsiniz. Biraz şans işi yani. Kafanızı gömün baktınız iyi gidiyor partnerinizle zevk almaya bakın.

Durum
    Sosyal Coin
    5,959
    Görüşmede görürsün işte deneyimlemen lazım,kişiden kişiye değişir bu durum.
    Genelde aşırı kilolu biriyse kötü koku ile karsilasabilirsin çünkü aşırı ter salgilayacaktir, bunun önüne pek geçilmez.
    Bbw fantezim vardı eskiden 90 kilo bayanlara oral yaptığım oldu hepsindende kötü koku aldım ellerinde değil aşırı kilodan dolayı aşırı ter salgılıyor ve kotu kokuya sebebiyet veriyor.

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    15,814
    Anlık, günlük olarak değişebileceğine dair yorumlara katılıyorum ancak bu konuda @Marina ile olan görüşmelerimi es geçemem...

Beğenenler:
    Durum
    Sosyal Coin
    5,294
    Oral benim ince çizgim. Temizlik olmazsa olmazım. Bu kriterlerle en keyifli oral yaptığım pembiş eskilerden Nil, yenilerde ise Polina idi.

Beğenenler:
  • Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • Genel Sohbet
  • 27,825
    Üyeler
    38,840
    Konular
    174,741
    Yeni Üye