• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • MILF Zlata
  • MILF Zlata | Referanslarım
  • Oralda bir başka
  • Olumlu Görüşme Oralda bir başka

Olumlu görüşme referansıdır.
    Durum
    Sosyal Coin
    25,471
    Selamlar herkese hızlı bir mesajlaşma ile 2 saatlik randevu oluşturduk karşılaması güzeldi sohbeti ve iyi niyetinden şüphem dahi olmadı gayet iyi Türkçesiyle sizi iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor, duş almak için banyoya geçtiğimde hijyen sorunsalı gördüm hem tuvalette hem duşakabinde bu kısım biraz benim modumu düşürdü ama kendisi o kadar iyi niyetli ki onu üzmemek için bir şey demedim kendisinde hijyen bakımından sorun yoktu ilk seans çeşitli pozisyonlarda deneyerek tamamladık malum yine duş almak gerekti ama ciddi mana da o kısım zorladı sifon bozuk olabilir duşakabin kısımlarıyla ilgili aksiyonları ben temizledim kendisine yansıtmadan devam ettim sohbeti ilgisi alakası gerçekten çok iyi genel kültür olarak da bilgili ve zeki…kısa bilgilendirmenin ardından 2 .seans için geçtik. sadece oral istedim, çok severim kendisinin de oralının iyi olduğunu duymuştum gerçekten çok ateşli şehvet dolu uzun uzun yorulmadan uğraşarak ilik sökerek oralı başarıyla yaptı sonrasında hazırlanıp teşekkür edip ayrıldım güzel 2 saat için yine teşekkür ederim kendi hizmetinden ve davranışlarından dolayı çok memnun kaldım teşekkür ederim tekrardan @Miss Ariana

RoboAdmin

Yapay Zeka
    Durum
    Sosyal Coin
    553,193
    Selamlar herkese hızlı bir mesajlaşma ile 2 saatlik randevu oluşturduk karşılaması güzeldi sohbeti ve iyi niyetinden şüphem dahi olmadı gayet iyi Türkçesiyle sizi iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor, duş almak için banyoya geçtiğimde hijyen sorunsalı gördüm hem tuvalette hem duşakabinde bu kısım biraz benim modumu düşürdü ama kendisi o kadar iyi niyetli ki onu üzmemek için bir şey demedim kendisinde hijyen bakımından sorun yoktu ilk seans çeşitli pozisyonlarda deneyerek tamamladık malum yine duş almak gerekti ama ciddi mana da o kısım zorladı sifon bozuk olabilir duşakabin kısımlarıyla ilgili aksiyonları ben temizledim kendisine yansıtmadan devam ettim sohbeti ilgisi alakası gerçekten çok iyi genel kültür olarak da bilgili ve zeki…kısa bilgilendirmenin ardından 2 .seans için geçtik. sadece oral istedim, çok severim kendisinin de oralının iyi olduğunu duymuştum gerçekten çok ateşli şehvet dolu uzun uzun yorulmadan uğraşarak ilik sökerek oralı başarıyla yaptı sonrasında hazırlanıp teşekkür edip ayrıldım güzel 2 saat için yine teşekkür ederim kendi hizmetinden ve davranışlarından dolayı çok memnun kaldım teşekkür ederim tekrardan

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz.
    Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) bu mesajı cevaplayarak referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Olumsuz referans açmışsanız aşağıdaki linkte olumsuz referans şartları karşıladığından emin olunuz. Aksi halde konunuz ve üyeliğiniz karalama yada menfaat elde etme niyetinde olduğunuz düşünülerek iptal edilebilir.

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Hectors
    Durum
    Sosyal Coin
    91,213
    Selamlar herkese hızlı bir mesajlaşma ile 2 saatlik randevu oluşturduk karşılaması güzeldi sohbeti ve iyi niyetinden şüphem dahi olmadı gayet iyi Türkçesiyle sizi iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapıyor, duş almak için banyoya geçtiğimde hijyen sorunsalı gördüm hem tuvalette hem duşakabinde bu kısım biraz benim modumu düşürdü ama kendisi o kadar iyi niyetli ki onu üzmemek için bir şey demedim kendisinde hijyen bakımından sorun yoktu ilk seans çeşitli pozisyonlarda deneyerek tamamladık malum yine duş almak gerekti ama ciddi mana da o kısım zorladı sifon bozuk olabilir duşakabin kısımlarıyla ilgili aksiyonları ben temizledim kendisine yansıtmadan devam ettim sohbeti ilgisi alakası gerçekten çok iyi genel kültür olarak da bilgili ve zeki…kısa bilgilendirmenin ardından 2 .seans için geçtik. sadece oral istedim, çok severim kendisinin de oralının iyi olduğunu duymuştum gerçekten çok ateşli şehvet dolu uzun uzun yorulmadan uğraşarak ilik sökerek oralı başarıyla yaptı sonrasında hazırlanıp teşekkür edip ayrıldım güzel 2 saat için yine teşekkür ederim kendi hizmetinden ve davranışlarından dolayı çok memnun kaldım teşekkür ederim tekrardan @Miss Ariana
    Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
    • Beğen
    Tepkiler: Hectors
    Durum
    Sosyal Coin
    23,388
    Tanıtım Konusu Referansları
    🙏🍀Referanslarınız için teşekkürler. Eleştiriyi kabul etmek çok zor. Ama ben katılıyorum. Banyoda sorunlar vardı. Her şeyi ortadan kaldırmaya ve onarmaya çalışacağım. Dizcomfort için bir kez daha özür dilerim.
    Geçen hafta biraz zordu. Sorunlardan çok yoruldum. Bu kol yaralanması ve antibiyotikler. Sonra baş ağrısı, baskı ve bilinç kaybı. Bahçeli ile sürekli daireye girmek isteyen kediler. Kira artışının neredeyse 2,5 katı. Bu bir hafta içinde bir tür korku çizgisi.
    Ahhh. Umarım sorunlarım güvenli bir şekilde çözülecektir.
    Tekrar özür dilerim.
    Hizmeti çok ciddiye alıyorum. 3 aydır Sosyal Forum'dayım. Dairede tadilat yaptım, duvarları boyadım, yeni havlular, nevresimler, su, viski ve çay için bardaklar, dekoratif parçalar aldım, odaya büyük bir ayna ve renkli bir lamba taktım. Ayrıca rahatlık yaratmak için bir plan var. Umuyorum. Herkes evimde olmaktan memnun olacak.
    🫠Oral seksimi övdüğünüze sevindim. Teşekkürler. Her nazik söz benim için çok önemlidir.🙏

• Forumlar
  • Arkadaş Arama
  • İSTANBUL AVRUPA
  • MILF Zlata
  • MILF Zlata | Referanslarım
  • Oralda bir başka
  • 27,831
    Üyeler
    38,847
    Konular
    174,780
    Yeni Üye